Life

Wizz Air, un nou anunț important pentru românii care vor să plece în vacanță în această destinație superbă. Mulți nu se vor bucura

Wizz Air a făcut un anunț important pentru românii care vor să plece în vacanță într-o destinație superbă. Mulți aleg să plece aici.
13.07.2023 | 21:47
Wizz Air un nou anunt important pentru romanii care vor sa plece in vacanta in aceasta destinatie superba Multi nu se vor bucura
Wizz Air, un nou anunț important pentru români. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Wizz Air a făcut un anunț important pentru cei care vor să plece în vacanță într-o destinație preferată de mulți.

Wizz Air, un nou anunț important pentru români

Wizz Air a transmis că zborurile vor fi afectate din cauza unei greve a personalului din Italia. Aceasta are loc pe 15 iulie.

ADVERTISEMENT

Astfel, din cauza grevelor, este posibil ca check-in-ul și controalele de securitate să dureze mult mai mult decât de obicei.

Cei care urmează să plece în Italia trebuie să ia aceste aspecte în considerare și să vină mai devreme la aeroport, pentru a fi siguri că nu pierd zborul.

ADVERTISEMENT

„Deoarece sunt planificate greve ale personalului de handling la sol în toată Italia pe 15 iulie, Wizz Air dorește să informeze că durata călătoriei către aeroporturi, check-in-ul și controalele de securitate pot dura mai mult decât de obicei.

Recomandăm cu insistență pasagerilor să își planifice în consecință și să aloce suficient timp pentru a ajunge la aeroport și a efectua toate formalitățile necesare la biroul de check-in, la controlul de securitate și la poarta de îmbarcare”, a transmis compania.

ADVERTISEMENT

Mai multe zboruri, anulate

În același anunț, Wizz Air a transmis că vor fi anulate multe zboruri atât spre cât și dinspre Italia. Compania a mai transmis că pasagerii cărora le vor fi anulate zborurile vor primi banii înapoi. Cei care nu vor acest lucru pot să reprogameze zborurile.

„Chiar dacă grevele sunt în afara controlului nostru, Wizz Air face tot posibilul pentru a minimiza perturbările.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, compania aeriană este, din păcate, nevoită să anuleze în această zi o serie de zboruri din și spre Italia, care nu vor fi gestionate de către furnizori. Wizz Air le oferă pasagerilor afectați opțiunea rambursării sau a reprogramării”, a mai transmis Wizz Air.

Cei care și-au rezervat biletele de avion prin agenții sunt sfătuiți de Wizz Air să ia legătură cu acestea pentru a vedea în ce stare e zborul, dacă va fi sau nu anulat.

ADVERTISEMENT
Tags: