Life

WizzAir, anunțul pe care îl așteptau tinerii din România. Ce trebuie să faci ca să te plimbi prin toată lumea

Operatorul aerian Wizz Air va face recrutări pentru a angaja 2000 de persoane care își doresc un job în compania aeriană. Iată ce trebuie să faci.
25.06.2023 | 06:30
WizzAir anuntul pe care il asteptau tinerii din Romania Ce trebuie sa faci ca sa te plimbi prin toata lumea
Ce trebuie să faci ca să te angajezi la WizzAir
ADVERTISEMENT

Operatorul aerian Wizz Air va găzdui un număr de 60 evenimente de recrutare, în iunie-iulie. Reprezentanții vor face recrutări în 40 de orașe, inclusiv la baza din Suceava, deschisă recent. Potrivit datelor transmise de companie, în următorii zece ani, vor fi angajaţi anual cel puţin 2.000 de membri ai echipajului. Iată ce trebuie să îndepliniți pentru a aplica pentru un astfel de job.

Wizz Air va face angajări pe bandă rulantă în următorii ani. Cum poți aplica pentru un job

În 2022, în România, Wizz Air a angajat peste 300 de însoţitori de zbor, iar planul pentru 2023 este de a recruta alte 200 de persoane pe acest post.

ADVERTISEMENT

,Dedicată noilor talente şi membrilor echipajului cu experienţă din România, compania aeriană va găzdui o serie de evenimente de recrutare în următoarele săptămâni. Totul pentru a putea recruta însoţitori de zbor” se arată în comunicatul transmis de reprezentanții companiei.

Ce reguli trebuie să respecte și ce probe vor susține candidații pentru un post în cadrul WizzAir

Wizz Air a anunțat ce probe vor susține cei care vor aplica pentru un job în cadrul companiei lor. Candidaţii sunt aşteptaţi să sosească prompt la orele anunţate pe pagina dedicată a Wizz Air. Fiecare va trebui să aibă cu el un CV în limba engleză. Apoi, vor urma o prezentare personală, un joc de rol situaţional și un exerciţiu de grup.

ADVERTISEMENT

Fiecare probă le va testa limitele, felul în care reacționează în situații de urgență și spiritul de observație. Dacă cei înscriți vor trece de aceste probe, va urma ultimul pas de trecut. Este vorba despre un interviu individual care va contura o imagine corectă și complexă a candidatului respectiv.

De ce alte aspecte trebuie să țină cont candidații pentru un post în cadrul companiei Wizz Air

Este obligatoriu ca ținuta candidatului să fie decentă. De preferat, se arată pe pagina www.careers.wizzair.com, candidații să aibă un training în domeniu. De asemenea, cei care vor să participe trebuie să cunoască bine limba engleză și, opțional, o altă limbă de circulație internațională. Evenimentul poate dura toată ziua, așa că Wizz Air averitizează candidații să se înarmeze cu răbdare și să nu-și planifice altceva în ziua respectivă.

ADVERTISEMENT

Unde poți aplica pentru o poziție în compania Wizz Air

În cadrul acestei campanii de recrutare, câte trei evenimente vor fi găzduite în Suceava, Bucureşti şi Iaşi, câte două evenimente în Cluj-Napoca şi Craiova, precum şi câte un eveniment în Botoşani , Sibiu şi Timişoara.

Așadar, în data de 7 iulie, Wizz Air îi așteaptă pe aspiranții la un post în cadrul companiei lor în București, Otopeni. Evenimentul de recrutare va începe la ora 9:00 și va avea loc la Hotel Vienna House Bucuresti. Calea Bucurestilor 283, Otopeni 075102 Romania.

ADVERTISEMENT

În data de 11 iulie vor avea loc două evenimente de recrutare în Suceava și în Timișoara. În Suceava, candidații sunt așteptați la Hotel Mandachi Suceava, Bulevardul Sofia Vicoveanca 107, Suceava 720285. Evenimentul va începe la orele 10:00, iar înregistrarea este obligatorie. Timișorenii care vor să aplice pentru un post sunt așteptați pe 11 iulie la orele 9:00 la Ibis Timisoara City Center; Strada Coriolan Brediceanu 18, Timișoara 300012, România. Și aici înregistrarea candidaților este obligatorie.

Ultimele două zile de recrutări Wizz Air au loc în Iași și Craiova

Pe 13 și 14 iulie, reprezentanții Wizz Air își așteaptă viitorii angajați în cadrul unor evenimente organizate la Hotel International, Strada Palat 5A, Iasi, Romania. Ieșenii sunt așteptați la ora 9:00 în data de 13 iulie, iar înregistrarea este obligatorie. Pe 14 iulie, la ora 9:00 la Ramada Plaza by Wyndham Craiova, Aleea I Calea București, Craiova 200678, România,. Aici va avea loc ultima zi de recrutare WizzAir .

Aspiranţii pot alege cel mai apropiat oraş din pagina de evenimente, aplicând şi confirmându-şi participarea. Cei prezenţi la eveniment vor avea ocazia să aplice în aceeaşi zi pentru un post vacant în echipa companiei aeriene. Înregistrarea este obligatorie pentru fiecare eveniment.

Ce salarii vor avea viitorii angajați ai companiei aeriene

Reprezentanții WizzAir susţin că însoţitorii de zbor se pot aştepta la salarii competitive. Acestea vor varia în funcţie de durata zborului, şi de un procent din valoarea produselor vândute la bord. De asemenea, vor exista diferențieri şi la instruirea specifică industriei, o alocaţie de pregătire pentru cele şase săptămâni de training. Angajații vor beneficia și de o uniformă gratuită, bilete nelimitate cu reducere , un număr de bilete gratuite şi reduceri pentru prieteni şi familie şi un program de lucru anunţat în fiecare lună.

Wizz Air operează o flotă de 160 de aeronave Airbus A320 şi A321, compania fiind listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

ADVERTISEMENT
Tags: