Life

Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins beat la volan. Ce alcoolemie au descoperit polițiștii

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins beat la volan. Polițiștii i-au deschis dosar penal pentru această faptă, care reprezintă o infracțiune. Ce alcoolemie avea Syda.
11.06.2022 | 09:47
Syda fostul ginere al lui Traian Basescu prins beat la volan Ce alcoolemie au descoperit politistii
Syda, fostul ginere al lui Traian Băsescu, prins beat la volan. Foto: Stirile Pro TV
ADVERTISEMENT

Fostul soț al Elenei Băsescu, supranumit Syda, a fost găsit conducând sub influența alcoolului. Acestuia i s-a întocmit dosar penal.

Fostul ginere al lui Traian Băsescu, depistat conducând beat

Totul s-a întâmplat vineri noaptea, la o razie a polițiștilor din Capitală care îi viza pe șoferii care încalcă legea. Printre cei opriți de oamenii legii la control a fost și Bogdan Ionescu, zis Syda.

ADVERTISEMENT

Acesta a fost prins în trafic sub influența băuturilor alcoolice, după cum a arătat rezultatul cu aparatul etilotest la care l-au supus polițiștii pe fostul soț al Elenei Băsescu.

Syda se afla în zona Ambasadei Chinei, aflată în apropierea Parcului Herăstrău și conducea cu o alcoolemie de 0,49 mg/litru.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fostul ginere al lui Traian Băsescu a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe din sânge, în jurul orei 2:00.

”Este vorba despre 0,49 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ceea ce înseamnă infracțiune. Rugamintea mea e să mergem la INML pentru prelevarea de mostre biologice. Lăsați mașina aici, mergeți cu mine.”, au spus oamenii legii, conform Spynews.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a arătat nemulțumit și le-a cerut în mod ironic oamenilor legii să fie însoțit și se jurnaliști, susținând că acestora le place „circul”:

”Să vină și ei (n.red. – jurnaliștii)! Le place circul!”, a spus el.

Syda a refuzat să dea declarații la Poliție

Apoi, Bogdan Ionescu a fost dus la sediul Brigăzii de Poliție Rutieră pentru declarații. Acesta a refuzat argumentând că nu se simte în stare să facă acest lucru și a specificat că va da declarații astăzi, dar în prezența unui avocat.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Bogdan Ionescu nu a scăpat de întocmirea unui dosar penal, așa cum arată legislația în vigoarea pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Bogdan Ionescu a fost căsătorit cu Elena Băsescu. Aceștia au împreună doi copii. După despărțirea de fiica lui Traian Băsescu, Bogdan Ionescu și-a găsit fericirea în brațele unei femei de origine turcă, alături de care are un copil.

ADVERTISEMENT