Life

Zanni, acuzații dure după ce Oana Ciocan a părăsit Survivor All Stars 2024. Ce părere are TJ Miles despre decizia Războinicilor

Zanni, afirmații controversate după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. Ce a declarat TJ Miles.
20.03.2024 | 00:14
Zanni acuzatii dure dupa ce Oana Ciocan a parasit Survivor All Stars 2024 Ce parere are TJ Miles despre decizia Razboinicilor
Zanni, afirmații controversate după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. Ce a declarat TJ Miles. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni, acuzații dure după ce Oana Ciocan a părăsit Survivor All Stars 2024. Ce părere are TJ Miles despre decizia Războinicilor de a o trimite acasă pe tânăra de 26 de ani, după numai două săptămâni în concurs.

Zanni, afirmații controversate după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. Ce a declarat TJ Miles

Zanni a făcut o serie de afirmații controversate după ce Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor All Stars 2024. Ce a declarat TJ Miles despre faptul că Războinicii au propus-o în Consiliul de Eliminare. Tânăra este regretată de multă lume.

ADVERTISEMENT

Lola Crudu a dezvăluit că are sentimente mixte după ce Războinica a fost dată afară din competiția de la Pro TV. De aceeași părere este și câștigătorul din 2021, care a încercat să afle ce se ascunde în spatele acestei hotărâri.

Cunoscutul artist și Faimos din Republica Dominicană s-a enervat foarte tare când a realizat că anumite persoane nu își asumă ceea ce spun. În această situație a indicat-o chiar pe Ștefania Ștefan din echipa adversă.

ADVERTISEMENT

„Mie nu-mi plac oamenii care nu-și asumă ceea ce cred și sunt ei. «Nu e votul meu, am vorbit cu echipa.» Nu e votul tău? Dar de cine te ascunzi? Nu e votul tău, de cine îți e frică?

Ce aveți, frații mei”, a spus Zanni de la Survivor All Stars 2024, conform protv.ro, la scurtă vreme după ce TJ Miles a declarat că i s-a părut ciudat că la Consiliu aceasta a zis că va vota sportiv, dar nu a făcut-o corect.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Faimosul consideră că Oana Ciocan avea potențial din punct de vedere sportiv, însă colegii nu au lăsat-o să demonstreze tot ce poate. Din păcate, iubita lui Jador a părăsit concursul după doar două săptămâni.

Zanni, despre eliminarea Oanei Ciocan de la Survivor All Stars 2024

„Nu știu nici măcar dacă Ștefania a încercat să o motiveze și să o țină în continuare în echipă pe Oana pentru că e clar că a venit ultima și e clar că sunt mult mai uniți. Ștefania are relații cu toate fetele”, a spus Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT

„Nu ar fi trebuit ca Ciocan să fie trimisă la eliminare doar pentru că e nouă, asta dacă nu au vorbit ei ceva pe la spate și se ascund”, a mai adăugat Zanni în emisiunea Survivor All Stars 2024.

„Cred că atunci când Oana a intrat în competiție și nu l-a văzut pe Jador a demoralizat-o asta. Nu și-a văzut iubitul acolo”, a ținut să declare TJ Miles, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT