Life

Zanni lansează acuzații dure la adresa vedetelor din România: ”Au făcut și ei un live două și deja sunt Dumnezeu”

Zanni lansează acuzații extrem de grave la adresa vedetelor din România. Artistul a decis să fie cât se poate de sincer și de această dată.
02.11.2022 | 15:48
Zanni lanseaza acuzatii dure la adresa vedetelor din Romania Au facut si ei un live doua si deja sunt Dumnezeu
Zanni și-ar dori ca internetul să dispară. Sursă foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Zanni vine cu o poveste de viață extrem de dureroasă. Câștigătorul Survivor România a crescut la casa de copii și nu a aflat niciodată cum este să aibă lângă el o familie adevărată.

Zanni, dezamăgit de impactul rețelelor de socializare

Asta nu la împiedicat însă să viseze mai departe. S-a lansat în muzică, iar Alex Velea, a avut grijă să îl susțină necondiționat.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi competiția Survivor România care a reușit să îl facă pe Zanni să ajungă la inimile tuturor telespectatorilor, care la rândul lor au fost alături de el.

Acum Zanni și-a cumpărat propria casă, dar și propria mașină și în sfârșit trăiește măcar o parte din viața pe care și-a dorit-o.

ADVERTISEMENT

Recent, artistul a vorbit despre efectul pe care social media îl are asupra populației. Zanni a fost invitat la emisiunea ZigZag, moderată de George Tănase, unde a dezvăluit că sunt momente în care și-ar dori enorm să dispară tehnologia.

În acest mod, spune câștigătorul Survivor România, ar dispărea și superficialitatea. Zanni consideră că sunt foarte multe persoane care nu au făcut nimic măreț, însă se folosesc de rețelele de socializare pentru a părea ceea ce nu sunt.

ADVERTISEMENT

Ce ar face Zanni dacă ar dispărea internetul

”Mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară, Instagramul, TikTok-ul, să dispară tehnologia (…). Ar dispărea superficialitatea, ar dispărea tot și ne-am întoarce la ceea ce contează cu adevărat în viață.

Chiar îmi doresc să dispară falsitatea, superficialitatea, vedetele astea de carton, impresii, ăștia de se închipuie, au făcut și ei un live două și deja sunt Dumnezeu pe Pământ, nu îmi plac chestiile astea deloc”, a dezvăluit artistul pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Pe el însă nu l-ar afecta de loc acest lucru. În cazul în care totul s-ar închide, Zanni spune că știe ce ar putea să facă. S-ar apuca fie de tatuaje, fie s-ar reîntoarce la tuns, lucru pe care îl făcea și înainte să devină celebru.

Mai mult de atât, el ar avea grijă să fie înconjurat de oameni frumoși care să știe să se distreze și fără internet și să trăiască fiecare moment pe care viața îl oferă.

ADVERTISEMENT