Life

Zanni are probleme serioase de sănătate după Survivor România: „Mi-a zis doctorul că o să am dureri toată viața”

Zanni are probleme serioase de sănătate după participarea la Survivor România. Câștigătorul sezonului 2 a făcut dezvăluiri despre afecțiunea de care suferă.
20.08.2021 | 12:12
Zanni are probleme serioase de sanatate dupa Survivor Romania Mia zis doctorul ca o sa am dureri toata viata
ADVERTISEMENT

Zanni are probleme de sănătate și este nevoit să urmeze un tratament cu antibiotice. Câștigătorul Survivor România 2021 a vorbit despre afecțiunea de care suferă. Tânărul a revenit în România cu mai bine de o lună în urmă.

Tânărul de 23 de ani a dezvăluit recent că are câteva probleme de sănătate. După aproape șapte luni petrecute în competiția de la Kanal D, organismul fostului Faimos a avut de suferit.

ADVERTISEMENT

Zanni are probleme serioase de sănătate după Survivor România

Zanni a dezvăluit că se confruntă cu niște probleme de sănătate și trebuie să urmeze un tratament. Tânărul are o infecție bacteriană pentru care trebuie să ia antibiotice o perioadă.

Câștigătorul Survivor România 2021 i-a asigurat pe fani că nu este nimic grav și că a cheltuit foarte mult pe investigațiile medicale.

ADVERTISEMENT

Totodată, artistul a specificat că banii cheltuiți pe analize nu sunt o problemă, pentru că i-a câștigat datorită susținătorilor, pe care îi apreciază foarte mult.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic.

ADVERTISEMENT

Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc”, a declarat Zanni în cadrul unui vlog de pe canalul său de YouTube.

În afară de această infecție, Zanni are și probleme cu genunchiul. În urma unui RMN, medicii i-au descoperit o afecțiune serioasă și trebuie să evite efortul fizic o perioadă.

ADVERTISEMENT

Medicii i-au mai spus că o să aibă dureri toată viața și că trebuie să poarte genunchieră de fiecare dată când face efort fizic.

Cântărețul se întreabă acum dacă merită să-și riște sănătatea pentru mai multe trofee. Acesta are de gând să mai participe la astfel de concursuri.

„Mi-a zis doctorul că o sa am dureri toată viața și că trebuie să port genunchieră mereu când fac efort.

Am mai multe concursuri la care trebuie să mă duc și acum am așa un semn de întrebare dacă merită să merg sau nu. Oare merită să-mi dau piciorul pentru mai multe trofee?”, a mai spus fostul concurent de la Kanal D.

Zanni a declarat că are de gând să-și cumpere un apartament cu banii câștigați la Survivor România.

ADVERTISEMENT