Life

Zanni de la Survivor, susținut în continuare de Ana Progras. Ce mesaj i-a transmis fosta gimnastă

Ana Porgras îl susține în continuare pe Zanni de la Survivor. FANATIK vă spune ce mesaj i-a transmis fosta gimnastă
13.06.2021 | 17:14
Zanni de la Survivor sustinut in continuare de Ana Progras Ce mesaj ia transmis fosta gimnasta
ADVERTISEMENT

Ana și Zanni au avut o relație deosebită în timpul pe care l-au petrecut împreună în Republica Dominicană. Cei doi s-au înțeles de minune, iar multă lume credea că e vorba de mai mult decât o simplă relație de prietenie.

Fosta campioană mondială a fost eliminată din competiție, lucru care a luat pe toată lumea prin surprindere. Cel mai afectat a fost Zanni.

ADVERTISEMENT

Zanni de la Survivor, susținut în continuare de Ana Progras. Ce mesaj i-a transmis fosta gimnastă

Chiar dacă în acest moment nu sunt aproape unul de celălalt, cei doi dovedesc că legătura dintre ei este una puternică. Ana i-a transmis un mesaj Faimosului în care spune că este alături de el.

„Bravo, Zannidache. Mândra de tine! Nu știu sincer cum mai poți să tragi în continuare de tine, dar vreau să îți transmit telepatic că exact așa se comportă un campion!,” a scris Ana pe contul de Instagram, potrivit CanCan.

ADVERTISEMENT

„Trage de el până în pânzele albe și asta demonstrezi tu cu fiecare intrare pe traseu! Stați liniștiți că încă îl susțin pe Zanni din tot sufletul, chiar dacă nu mai postez la fel de des nu înseamnă că nu sunt acolo cu el. Așa că nu vă obosiți să comentați aiurea,” a adăugat acesta.

În ultima vreme Zanni a avut mai multe momente grele în competiție. Faimosul este în Republica Dominicană de la început, de mai bine de cinci luni, iar oboseala a început să-și spună cuvântul.

ADVERTISEMENT

Totuși, acesta are parte de susținerea fanilor și a prietenilor. Printre cei care îl încurajează constat sunt Antonia și Alex Velea.

Alex Velea și Antonia, susținătorii lui Zannidache

Cei doi artiști sunt foarte apropiați de Faimos. Aceștia au declarat că este un adevărat luptător și au parte de toată susținerea lor.

ADVERTISEMENT

„Zanni e făcut să lupte. Mi se pare că e forță. Noi îl votăm în continuare, sperăm să câștige.  El a jucat foarte bine până acum. El e obișnuit să fie singur de mic, i se potrivește perfect acest concurs,” a povestit și Antonia, potrivit Viva.

„El nu a primit educație, nu a avut exemple în viața lui. Și asta nu e o chestie de scuzat pentru comportamentul lui, dar eu cred că el a învățat din greșelile pe care le-a făcut și învață în continuare. El este foarte smart, un om bun care învață”, a adăugat aceasta.

De alftel, Zanni a recunoascut că a trecut prin clipe dificile în copilărie și adolescentă. Lipsa părinților și mediul în care a crescut și-au pus amprenta asupra sa.

ADVERTISEMENT