Life

Zannidache și-a schimbat look-ul. Câștigătorul Survivor România nu mai este blond

Zannidache este omul transformărilor! Câștigătorul Survivor România a renunțat la blond luându-i prin surprindere pe fani.
07.10.2021 | 13:56
Zannidache sia schimbat lookul Castigatorul Survivor Romania nu mai este blond
ADVERTISEMENT

Zannidache este omul surprizelor! Câștigătorul Survivor România 2021 este mereu în centrul atenției, fie pentru melodiile pe care le scoate, fie pentru live-urile de pe rețelele de socializare sau, mai nou, pentru look-urile sale îndrăznețe.

Zanni s-a făcut remarcat cu părul său vopsit în două culori, jumătate brunet, jumătate blond, dar și cu tatuajele sale.

ADVERTISEMENT

Trapperul a făcut o nouă schimbare de look, după ce în ultimele zile și-a făcut alte tatuaje pe corp.

Zannidache, look nou. Câștigătorul Survivor România s-a înverzit

Cântărețul și-a vopsit jumătatea blondă de păr în verde și i se potrivește de minune! Cu siguranță look-ul ales este pentru unul din noile sale proiecte muzicale, însă fanii sunt de părere că îi stă foarte bine așa.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă va păstra această nouă coafură sau e doar pentru o scurtă durată. După cum spuneam mai sus, Zannidache și-a făcut și noi tatuaje de curând.

Unul dintre noile sale tatuaje i l-a dedicat omului căruia îi datorează celebritatea, cel care l-a descoperit din punct de vedere muzical.

ADVERTISEMENT

Zanni a vrut să își arate recunoștința față de Alex Velea și și-a tatuat pe piele o frază pe care inventatorul trapanelelor i-a adresat-o într-o scrisoare.

„Ai confirmat tot ce am crezut despre tine”, este proproziția pe care Velea i-a scris-o la un moment dat tânărului.

ADVERTISEMENT
zannidache
Zannidache și-a vopsit părul verde. Foto: Instagram

Trapperul, ascensiune fulminantă în carieră

Pe lângă această frază, fostul concurent de la Survivor România și-a scris și cuvântul umil. Prin acest cuvânt simplu, scris cu roșu pe piele, artistul vrea să își amintească de fiecare dată de unde a pornit și să nu și-o ia în cap.

Succesul lui Zannidache a explodat anul acesta odată cu participarea în reality-show-ul de la Kanal D.  Imediat după ce a câștigat show-ul, tânărul s-a reapucat de muzică lansând o nouă melodie de succes împreună cu Velea.

Melodia „Doamne, dă-mi puțin noroc” a strâns peste 5 milioane de vizualizări pe Youtube până la această oră, iar vara aceasta a bubuit la petreceri.

Zanni și-a reluat, de asemenea, turneele prin țară. Oriunde s-a dus prin țară, acesta a fost bine primit de public. Muzicianul a impresionat publicul nu doar datorită carierei sale, ci și a poveștii de viață demnă de un roman.

Tânărul a crescut la casa de copii, abandonat de mamă. Faptul că nu a avut pe nimeni l-a ambiționat pentru a dovedi că poate să fie cineva în muzică.

 

ADVERTISEMENT