Life
notix pixel id

Zarug de la Asia Express 4 a cedat nervos. Ce a spus concurentul despre experiența de la Antena 1

Zarug, unul dintre concurenții de la Asia Express 4, a dat cărțile pe față și a vorbit despre experiența trăită pe Drumul Împăraților, alături de Lorelei Bratu.
04.10.2021 | 17:35
Zarug de la Asia Express 4 a cedat nervos. Ce a spus concurentul despre experiența de la Antena 1
Zarug de la Asia Express 4 a cedat nervos. Ce a spus concurentul despre experiența de la Antena 1. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurentul de la Antena 1 a cedat nervos din cauza provocărilor la care a fost supus, deși este vorba de o competiție. Cu toate acestea designerul susține că a ajuns la capătul puterilor.

În goana pentru a ajunge primii la prezentatoarea Irina Fodor, Zarug spune că a obosit atât fizic, cât și psihic și că nu mai dorește decât un loc sigur.

Acesta a fost momentul în care fostul concurent de la „Chefi la cuțite” a făcut o dezvăluire neașteptată despre emisiunea în care este participant.

ADVERTISEMENT

Zarug de la Asia Express simte că nu mai poate în competiție

După ce a urmărit mai multe episoade din show-ul Asia Express 4, Zarug a precizat că îi vine extrem de greu să urmărească situațiile prin care a trecut vara aceasta.

„E greu să mă văd așa pe sticlă. Sincer. Faza nașpa cu umorul e că m-am învățat să îmi mătur emoțiile negative sub covorul unei glume.

ADVERTISEMENT

În Asia de multe ori e imposibil să nu clachezi și să nu vrei să pui capăt. Dar, până la urmă, căderile și ridicările fac parte din viață și din a fi om și ne culcăm cu speranța că poate mâine va fi un pic mai bine.

Să ne vedem umani diseară din nou. PUNCT. Asia Express continuă”, este mesajul lăsat de concurentul de la Antena 1 pe pagina sa de Instagram, unde apare și o altă mărturisire.

ADVERTISEMENT

Este vorba de ziua în care Zarug, Lorelei Bratu și celelalte echipe de pe Drumul Împăraților au trebuit să lupte din greu pentru a rămâne în cursa pentru marele premiu.

Zarug, mărturie sinceră despre Asia Express 4. Ce a declarat în concurs

Cele 8 echipe care mai sunt în prezent în concurs au avut parte de o zi istovitoare după ce au făcut autostopul, au avut misiunea de a prinde niște țipari, dar și un joc de amuletă.

ADVERTISEMENT

„Am realizat că nicio competiție nu merită să îți schimbi sufletul și să te vinzi așa ca prostu, mințindu-te că e un joc și că nu contează. Ba da, contează. 

Simt această oboseală și vreau să dorm un pic și poate mâine să fie altfel. Asta e ideea, că oricum când ești obosit nici creierul nu îți funcționează cum trebuie (…). Nu m-am mai simțit confortabil cu nimic, s-au adunat.

ADVERTISEMENT

Voiam să fiu lăsat în pace și atât (…). A fost o zi foarte grea și eu mi-am făcut-o mai grea. Am uitat de unde am venit, cine sunt și unde mă duc”, a spus Zarug după ziua dificilă de pe Drumul Împăraților.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri