Sport

Zeljko Kopic se teme de programul infernal al lui Dinamo: „Urmează 3 finale în 6 zile”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, se plânge de programul încărcat al echipei. Ce spune de revenirea fanilor și de meciul cu FC U Craiova 1948.
19.04.2024 | 17:06
Zeljko Kopic se teme de programul infernal al lui Dinamo Urmeaza 3 finale in 6 zile
Zeljko Kopic e cu Dinamo pe locul 13 în SuperLiga. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic e din ce în ce mai optimist în privința salvării de la retrogradare, mai ales după victoria cu Poli Iași. Antrenorul „câinilor” consideră însă că Dinamo are un program extrem de dificil.

Zeljko Kopic, mesaj clar pentru jucătorii lui Dinamo

Zeljko Kopic are încredere în jucătorii săi înainte de meciurile cu FC U Craiova 1948, FC Botoșani și FC Voluntari: „Atmosfera acum e bună. Sper să avem ceva noroc. Suntem pregătiți pentru asta (n.r. – trei meciuri în șase zile). Sunt cele trei finale pentru noi”.

ADVERTISEMENT

Gândul antrenorului s-a dus apoi la Luca Mihai, jucătorul lui Poli Iași accidentat grav de Homawoo: „În primul rând, vreau să transmit un mesaj din partea echipei. Aș vrea să spun încă o dată că toată lumea din club, echipă, în special Josh, regretă tot ce s-a întâmplat la ultimul meci.

Sperăm ca Luca să aibă o recuperare ușoară și să revină pe teren cât mai repede, îi urăm tot binele din lume, în special lui Josh, care nu se simte bine. Nu e ușor, am vorbit mult despre această situație, Josh a înțeles, a vrut să joace mingea, e afectat, îi pare rău”.

ADVERTISEMENT

Zeljko Kopic are tot lotul la dispoziție pentru meciul cu FC U Craiova 1948: „O echipă bună, jucători de calitate”

Zeljko Kopic a prefațat derby-ul din Bănie: „Am toți jucătorii apți pentru acest meci, vom lupta să fim în formă optimă. Craiova are o echipă bună, jucători de calitate, nu a avut recent rezultate bune. Bauza e un jucător important, a demonstrat cu noi, dar și în trecut. Are calitate, dar trebuie să fim pregătiți pentru el și pentru toată echipa.

Antrenorul croat nu i-a uitat nici pe suporterii lui Dinamo: „Ce să mai spun despre implicarea fanilor, ei ne arată cât de mult ne susțin, cât ne ajută, nu pot să fiu decât mândru și bucuros.

ADVERTISEMENT

Cred că la ultimele două meciuri cu Voluntari și UTA va fi un jucător în plus și este o decizie importantă pentru toți”, a mai spus antrenorul croat la conferința de presă.

Ce spunea Kopic despre salvarea de la retrogradare: „Situația a fost foarte grea”

Zeljko Kopic știe care a fost marea problemă a lui Dinamo în acest sezon: „De când am ajuns aici, situația a fost foarte grea. Partea mentală a fost mereu complicată, trebuie să construim relații și în această săptămână am încercat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Asta e problema noastră, cred că am creat multe faze, dar nu am putut marca. Asta e problema de la începutul sezonului. Tot ce putem să facem este să încercăm mai mult și să vedem cum vor reacționa jucătorii”.

ADVERTISEMENT