Sport

Zeljko Kopic, mesaj pentru jucători după Dinamo – Poli Iași 1-0. Cum se salvează de la retrogradare: „Asta e problema noastră”

Dinamo a câștigat meciul cu Poli Iași cu scorul de 1-0, meci ce s-a disputat în cadrul etapei a 4-a din play-out-ului din Superligă.
14.04.2024 | 22:36
Zeljko Kopic mesaj pentru jucatori dupa Dinamo  Poli Iasi 10 Cum se salveaza de la retrogradare Asta e problema noastra
Reacția lui Zeljko Kopic după Dinamo - Poli Iași 1-0: „Am arătat ca avem caracter”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo București a reușit prima victorie din play-out-ul Superligii României, cu Poli Iași, scor 1-0. Ahmed Bani a marcat unicul gol al partidei în minutul 90+3.

Zeljko Kopic s-a arătat mulțumit de prestația propriilor jucători: „Am arătat că avem caracter”

Antrenorul „Câinilor” Zeljko Kopic, s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor lui Dinamo la finalul partidei cu Poli Iași. Tehnicianul „alb-roșilor” speră ca succesul cu formația din Moldova să fie victoria care dă startul unei serii care poate salva clubul din Ștefan cel Mare de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

„Am avut multe ocazii să înscriem mult mai rapid, dar e bine că am obținut toate cele trei puncte. Am încercat cu mulți jucători și Ahmed a marcat un gol important.

Ahmed este unul dintre jucătorii care nu au jucat foarte multe bine, dar are calitate. I-am spus unde să joace, dar totul se datorează calității sale. 

ADVERTISEMENT

Acea situație a fost grea pentru toată lumea, el a avut și cartonaș galben (n.r. Homawoo) și am decis să îl schimb. Nu a jucat slab, a fost ok, dar asta a fost situația.

De când am ajuns aici, situația a fost foarte grea. Partea mentală a fost mereu complicată, trebuie să construim relații și în această săptămână am încercat acest lucru.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai energie bună, nu poți lega o relație. În acest meci am arătat că avem caracter și că putem să ieșim dintr-o situație grea. , a declarat antrenorul lui Dinamo la finalul partidei.

Zeljko Kopic a tras un semnal de alarmă după victoria cu Poli Iași: „Asta e problema noastră”

În ciuda faptului că Dinamo a reușit să câștige primul meci din acest play-out, tehnicianul „roș-albilor” a tras un semnal de alarmă la finalul partidei cu Poli Iași, asta și din cauza ratărilor care au fost aproape să-i coste pe „Câini” victoria.

ADVERTISEMENT

Asta e problema noastră, cred că am creat multe faze, dar nu am putut marca. Asta e problema de la începutul sezonului. Tot ce putem să facem este să încercăm mai mult și să vedem cum vor reacționa jucătorii”, a mai declarat Zeljko Kopic.

După victoria cu Poli Iași, echipa din Ștefan cel Mare a scăpat de ultimul loc al clasamentului, loc care este ocupat de FC U Craiova. În prezent, Dinamo se află pe locul 13.

ADVERTISEMENT