Life

Zi de sărbătoare pentru Elwira și Mihai Petre. Fiica lor a împlinit 5 ani. Mesajul emoționant transmis

A fost zi de sărbătoare pentru Elwira și Mihai Petre. Ariana, fiica lor cea mică, a împlinit 5 ani. Ce mesaje i-au transmis cei doi.
31.08.2023 | 22:45
Zi de sarbatoare pentru Elwira si Mihai Petre Fiica lor a implinit 5 ani Mesajul emotionant transmis
Fiica cea mică a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 5 ani. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Elwira și Mihai Petre au avut o zi de sărbătoare. Fiica lor cea mică a împlinit vârsta de 5 ani. Cei doi soți i-au făcut urări emoționante micuței și au publicat imagini cu ea.

Zi de sărbătoare pentru Elwira și Mihai Petre. Fiica lor cea mică a împlinit 5 ani

Juratul de la Te cunosc de undeva și partenera sa de viață au o relație de mai bine de două decenii, iar acum 15 ani au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut la un concurs de dans, aceasta fiind pasiunea lor comună.

ADVERTISEMENT

Au devenit părinți cu ani în urmă și au două fiice, Catinca, în vârstă de 11 ani, și Ariana, care și-a sărbătorit recent ziua de naștere. A fost o zi specială în familia celor doi dansatori.

Atât Elwira, cât și Mihai Petre i-au urat micuței “La mulți ani” pe rețelele sociale. “De 5 ani tată la puterea 2. La mulți ani, Ari! Te iubesc nespus!”, a scris fostul jurat de la Românii au talent pe pagina sa.

ADVERTISEMENT

La rândul ei, soția lui Mihai Petre a postat și ea un mesaj emoționant pentru fiica sa, a cărei zi de naștere a fost pe 30 august. Dansatoarea a adăugat câteva imagini cu Ariana, în timp ce se aflau la mare.

“Aș vrea să te vezi măcar o dată cu ochii mei. Poate atunci ai înțelege cât de mult te iubesc și cât de fericită mă faci. La mulți ani Ari!”, a scris partenera de viață a lui Mihai Petre pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei de naștere a micuței, cei doi i-au organizat acesteia o petrecere. Au participat apropiații cuplului, dar și alți copii, după cum se vede în imaginile postate de Mihai și Elwira Petre.

Mihai Petre, încântat de când a devenit tată

Mihai Petre și soția sa își iubesc foarte mult fiicele, iar coregraful a fost foarte fericit atunci când cele două au venit pe lume. După ce s-a născut Ariana, vedeta a spus că a descoperit ceva nou la soția sa, dar și la fiica lor cea mare.

ADVERTISEMENT

“De când s-a născut, am simțit că lucrurile s-au echilibrat, că familia e întreagă și că totul arată mult mai bine în patru. Am descoperit lucruri noi atât la mine, cât și la Catinca și la Elwira”, spunea atunci juratul de la Antena 1, notează viva.ro.

Ariana încă este mică, însă Catinca se pare că a moștenit pasiunea părinților pentru dans. La un moment dat, micuța a fost filmată în timp ce dansa pe role, spunând că acesta este hobby-ul ei. Chiar micuța a publicat clipul video, pe pagina ei de Instagram.

Elwira Petre are grijă ca fiicele sale să primească cea mai bună educație, așa că le citește în fiecare seară, înainte de culcare. Mai ales fiica cea mică adoră această activitate.

ADVERTISEMENT
Tags: