Life

Mihai Petre, lăsat mască la Te cunosc de undeva 2023. Momentul care l-a uimit: „Nu-mi vine să cred! Tu mă sperii”

Mihai Petre a rămas fără cuvinte la Te cunosc de undeva. Cine sunt concurenții care l-au lăsat mască pe aprigul dansator.
29.04.2023 | 22:52
Mihai Petre lasat masca la Te cunosc de undeva 2023 Momentul care la uimit Numi vine sa cred Tu ma sperii
Mihai Petre a fost impresionat la Te cunosc de undeva. Foto: colaj Fanatik/ Antena 1
ADVERTISEMENT

Mihai Petre a fost absorbit de momentul pus în scenă de Anca Țurcașiu și Jean Gavril la Te cunosc de undeva. Deși, inițial, concurenții show-ului nu au fost încântați de alegerea pe care ruleta a ales-o pentru ei, ce a ieșit a fost un real succes.

Mihai Petre a rămas fără cuvinte la Te cunosc de undeva. Cine l-a impresionat atât de tare

Mihai Petre a rămas mască la Te cunosc de undeva. Juratul a fost impresionat de momentul echipei formate din Anca Țurcașiu și Jean Gavril. Chiar dacă la început nu au fost deloc încântați de alegerea ruletei, artiștii s-au descurcat impecabil.

ADVERTISEMENT

Au pus în scenă tot show-ul de dans oferit de Dua Lipa la MTV EMAs 2019. Prestația de la Te cunosc de undeva a fost pe placul lui Mihai Petre, care este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai aprigi dansatori din România.

„Dumnezeule, nu-mi vine să cred! Jean, tu mă speri de la ediție la ediție. Ești atât de asumat. Atenția la detalii, la coregrafia asta cu mânuțele, ți-a ieșit fantastic.

ADVERTISEMENT

Tu chiar ai grația necesară în dotare. Apreciez foarte tare când un artist depășește obstacolul”, a afirmat juratul de la Te cunosc de undeva, imediat ce s-a terminat prestația concurenților.

Anca Țurcașiu și Jean Gavril au îmbrăcat salopete identice cu cea purtată de starul american. Au interpretat ca la carte hitul Don’t Start Now. Și judecând după reacția avută de Mihai Petre, atunci sigur au făcut totul aproape de perfecțiune.

ADVERTISEMENT

În plus, Aurelian Temișan a fost la fel de încântat de momentul acestora: „Ca tablou, de senzație tot ce s-a văzut. Mie mi-a luat ochii”, a spus artistul în cadrul show-ului cu transformări, conform site-ului a1.ro. 

Mihai Petre a umilit Survivor România și Pro TV

Actual jurat la Te cunosc de undeva, coregraful a devenit cunoscut în România după ce a apărut la Dansez pentru tine, difuzat pe Pro TV. Totuși, acum Mihai Petre este mult mai încântat de colaborarea cu A1, mai ales că a și câștigat Asia Express.

ADVERTISEMENT

Astfel că, în cadrul podcast-ului ținut de Radu Țibulcă pe YouTube, a umilit trustul de televiziune care l-a consacrat. „Dacă tu rezonezi cu o anume echipă… la mine despre asta a fost vorba. Nu a fost vorba despre un post sau altul de televiziune.

A fost despre oameni. Am fost și m-am întors. Pentru că au fost proiectele.  Da, m-am întors la Românii au talent, pentru că e un proiect de-o viață. (….) „America Express e cel mai bun reality posibil în momentul ăsta. Adică, nu, nu există”, a afirmat Mihai Petre.

ADVERTISEMENT