Life

Zici că are silicoane! Andreea Esca, decolteu răvășitor pe Instagram. Rochia i-a pus în evidență trupul bine lucrat

02.09.2020 | 15:32
Zici ca are silicoane Andreea Esca decolteu ravasitor pe Instagram Rochia ia pus in evidenta trupul bine lucrat
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a împlinit 48 de ani pe 28 august, iar petrecere i-a fost o revedere surpriză la o terasă din Capitală, unde cei mai bun prieteni s-au adunat laolaltă.

Fericită nevoie mare, prezentatoarea știrilor de la Pro TV a postat pe Instagram în săptămâna aniversară o serie de imagini, printre care câteva fotografii în care zâmbește de pe pat într-o rochie cu vedere la decolteul atrăgător.

ADVERTISEMENT

Vedeta tv se află într-o formă de zile mari și și-a recăpătat starea de bine, după ce în urmă cu două luni familia i-a fost lovită de coronavirus.

Andreea Esca, decolteu generos pentru fanii de pe Instagram

Diva de pe Pache a trecut prin grele încercări, după ce soțul ei, Alexander Eram, a ajuns la Terapie Intensivă, după ce a contactat coronavirus. Atât ea, cât și fiul lor, Aris Melkior Eram, au contactat coronavirus, însă au avut o formă ușoară.

ADVERTISEMENT

Acum, după toată nebunia prin care a trecut, Andreea Esca și-a recăpătat forțele, mai ales că în viața ei au fost motive de bucurie, ziua de naștere a fiicei sale, Alexia, care a împlinit 20 de ani, aniversarea celor 48 de ani pe 28 august, dar și botezul micuței Lia, fiica Danei Rogoz.

Și pentru că vrea să se mențină veșnic zâmbitoare, Andreea Esca s-a îmbrăcat într-o rochie superbă care i-a pus în evidență trupul bine lucrat, dar și sânii naturali.

ADVERTISEMENT

Bilant aniversar: un an greu, complicat, ciudat! Dar pentru că astăzi un prieten mi-a zis că dacă nici eu nu mai zâmbesc, atunci chiar e rău, am decis să fiu fericita în continuare, să vad partea plină a paharului, să privesc totul cu umor și să dansez😊. La botezul Liei, cea mai frumoasa păpușă vie a cărei mamă este @danarogoz. Vă mulțumesc!” , a ținut să scrie știrista de la Pro TV pe rețeaua de sociazalire.

Este căsătorită cu Alexander Eram și lucrează din 1995 în Pro TV

Primul loc de muncă al Andreei Esca a fost la SOTI, în ianuarie 1992, după ce a luat interviul pentru prezentator de știri. În 1995, vedeta a început să prezinte știrile Pro TV de la ora 19:00 și a rămas la pupitrul celor mai importante evenimente din zi până în prezent. Salutul prezentatoarei tv a devenit celebru „Bună seara România, Bună seara București, Pro TV te salută”. Singurele dăți când vedeta nu a apărut pe post au fost concediile de maternitate sau odihnă.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv are studii în jurnalism, fiind printre puține persoane publice care au și studiat în domeniu din acea perioadă. Diva de pe Pache a făcut studii universitare și postuniversitare la Școala Superioară de Jurnalism, după care a urmat Centrul pentru Jurnalism Independent (Praga), CNN Atlanta (SUA) și în Atena, Grecia (1994).

Vedeta are doi copii, pe Aris și Alexia, cu soțul ei, Alexander Eram.

ADVERTISEMENT