Fotbal international

Zinedine Zidane pune presiune pe Messi înainte de ”El Clasico”! Ce i-a transmis antrenorul Realului

10.04.2021 | 11:13
Zinedine Zidane pune presiune pe Messi inainte de El Clasico Ce ia transmis antrenorul Realului
Zinedine Zidane pune presiune pe Messi înainte de ”El Clasico”! Ce i-a transmis antrenorul Realului
ADVERTISEMENT

Antrenorul Zinedine Zidane a făcut o declarație surprinzătoare înainte de ”El Clasico”, dintre Real Madrid și Barcelona, de sâmbătă. Vorbele tehnicianului marii rivale a catalanilor pun presiune pe starul argentinian Lionel Messi.

Real Madrid și FC Barcelona se întâlnesc, sâmbătă, de la ora 22:00, în marele derby al Spaniei, în confruntarea cu numărul 279 din istorie.

ADVERTISEMENT

La conferința de presă premergătoare partidei, Zinedine Zidane a vorbit, între altele, și despre situația lui Messi, a cărui contract expiră la finalul acestui sezon.

Zinedine Zdane l-a omagiat pe Lionel Messi înainte de El Clasico

Antrenorul lui Real Madrid a declara că eventuala plecare a lui Lionel Messi ar fi o pierdere imensă, nu doar pentru Barcelona, ci pentru întreg fotbalul spaniol.

ADVERTISEMENT

”Eu nu vreau să fie ultimul El Clasico pentru Lionel Messi. Vreau să rămână la Barcelona. Este foarte bun acolo. Ar fi bine pentru La Liga ca Messi să rămână”, a spus Zidane, citat de Marca.

Vorbele meșteșugite ale tehnicianului francez pun și mai multă presiune pe argentinian. Messi nu a mai înscris un gol în ”El Clasico” din 6 mai 2018. Atunci, argentinianul marca în minutul 52 al meciului disputat pe Camp Nou, într-un derby încheiat la egalitate, scor 2-2.

ADVERTISEMENT

Zidane nu crede că rezultatul din ”El Clasico” va fi decisiv în lupta pentru titlu

Înaintea partidei de sâmbătă seara, Barcelona este pe locul 2 în La Liga, cu 65 de puncte, unul mai puțin decât liderul Atletico Madrid, iar Realul este pe 3, cu 63 de puncte. Aparent, dacă gruparea ”Blanco” ar pierde disputa cu marea rivală, ar ieși din calculele pentru câștigarea campionatului. Zidane, însă, este de altă părere.

”Chiar dacă vom pierde, eu nu mă gândesc că vom ieși din lupta la titlu, sunt încă multe puncte puse în joc. Toate echipele vor lupta la titlu până în ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Atletico este echipa aflată acum în avantaj, dar este o ligă foarte competitivă și e greu de spus cine va ieși campion la final. Vom da tot ce avem mai bun, suntem pozitivi”, a mai spus Zidane, la conferința de presă, citat de Marca.

ADVERTISEMENT