Sport

Zlatan Ibrahimovic le calcă pe urme lui Zidane, Tony Parker și Michael Schumacher. Debutează ca actor în noul Asterix & Obelix! Video

Zlatan Ibrahimovic va debuta, în start de 2023, pe marile ecrane, în cea de-a cincea poveste ecranizată a aventurilor lui Asterix și Obelix.
26.09.2022 | 15:10
Zlatan Ibrahimovic le calca pe urme lui Zidane Tony Parker si Michael Schumacher Debuteaza ca actor in noul Asterix  Obelix Video
Zlatan Ibrahimovic va debuta ca actor în noul film care prezintă aventurile lui Asterix și Obelix. Foto: captură video
ADVERTISEMENT

Dacă nu apare pe teren, pentru AC Milan, refăcându-se după o operație, Zlatan Ibrahimovic găsește alte modalități pentru a ieși în evidență. Spre exemplu, cu o nouă carieră. Cea cinematografică. Pe care o începe cu ultima peliculă ce ne prezintă savuroasele aventuri ale lui Asterix și Obelix.

”În curând. Vive la France”, a postat Zlatan Ibrahimovic pe Twitter, alături de trailerul filmului

Zlatan a obținut rolul centurionului roman Oneofus, un soldat roman cu puteri apropiate de a le lui Obelix, în cea mai recentă adaptare cinematografică a clasicului francez. Este vorba despre ”Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”.

ADVERTISEMENT

Filmul este regizat de Guillaume Canet, care joacă și rolul principal, și îi mai are între protagoniști pe Vincent Cassel, Marion Cotillard sau Pierre Richard. Pelicula urmează să fie lansată pe 1 februarie 2023.

În trailer, Zlatan Ibrahimovic, cu al său fizic demn de Mr. Olympia, probează faptul că și-n film își va folosi abilitățile deprinse pe terenul de joc. El ridică, folosind o mișcare din fotbal, o cască, pe care o folosește ulterior pentru a doborî un oponent.

ADVERTISEMENT

Evident, cu o lovitură care are o forță devastatoare. Lucru deloc atipic pentru gigantul suedez de 1,95 metri, care, se știe, este deținător de centura neagră în artele marțiale.

În scena imediat următoare apare în fața unei mulțimi de ostași care-l aclamă. Aceasta în timp ce Asterix și Obelix își aruncă, unul altuia, priviri pline de uimire.

ADVERTISEMENT

Firesc, Ibrahimovic este extrem de încântat de debutul său cinematografic. Și nu a ezitat să își folosească numărul mare de urmăritori pentru a promova filmul pe canalul său de twitter. ”În curând. Vive la France”, a postat Zlatan, alături de trailer.

Zlatan nu va fi primul fotbalist care va lua parte la saga Asterix. În 2008, Zinedine Zidane și-a făcut apariția în ”Asterix la Jocurile Olimpice”.

ADVERTISEMENT

Și nu oricum, ci alături de alte legende ale sportului mondiale. Este vorba despre fostul baschetbalist din NBA Tony Parker, dar și de multiplul campion mondial la Formula 1 Michael Schumacher .

ADVERTISEMENT