Sport

Zlatan Ibrahimovic nu are de gând să se retragă: ”Voi juca până voi vedea pe cineva mai bun decât mine”

Zlatan Ibrahimovic a fost protagonistul unui interviu spumos pentru UEFA și în care a vorbit despre principalul motiv pentru care nu se gândește la retragere.
26.03.2022 | 09:19
Zlatan Ibrahimovic nu are de gand sa se retraga Voi juca pana voi vedea pe cineva mai bun decat mine
Zlatan Ibrahimovic a fost protagonistul unui interviu spumos pentru UEFA și în care a vorbit despre principalul motiv pentru care nu se gândește la retragere. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jucătorul lui Milan s-a confesat în timpul vizitei făcute la Maranello, casa celor de la Ferrari, acolo unde a testat o mașină a scuderriei și a filmat un videoclip alături de cei doi piloți Carlos Sainz și Charles Leclerc.

Nici gând de retragere pentru Zlatan Ibrahimovic

Cunoscut ca fiind un tip dintr-o bucată, Zlatan Ibrahimovic a mărturisit că, în ciuda faptului că a ajuns la 40 de ani, nu se gândește la retragere și asta deoarece nu a apărut un jucător mai bun decât el.

ADVERTISEMENT

”Viitorul nu este încă scris, nu îmi fac planuri, să vedem ce se întâmplă. Nu intenționez să mă retrag și apoi să spun că aș fi putut continua, pentru că aș regreta pentru tot restul vieții mele. Vreau să joc cât mai mult timp.

Realitatea este că voi juca până voi vedea pe cineva mai bun decât mine, dar acum joc în continuare… Știu că într-o zi mă voi opri și că nu voi mai avea acea adrenalină. În fiecare zi ne trezim, ne pregătim, ne antrenăm, mâncăm și ne odihnim. A doua zi e la fel.

ADVERTISEMENT

Faci aceste lucruri timp de 20 de ani și primești adrenalină în schimb. Când te oprești brusc, totul lipsește, așa că trebuie să începi de la zero și să cauți ceva nou”, a declarat Ibrahimovic, conform Gazzetta dello Sport.

Suedezul, încântat că a readus-o pe Milan în Liga Campionilor

Fotbalistul, care este la un singur pas de participarea la o nouă ediție a Cupei Mondiale, a spus că nu simte nicio apăsare din cauza faptului că nu a reușit să câștige niciodată Liga Campionilor, dar a mărturisit că i-ar plăcea să-și adauge acest trofeu la colecția sa impresionantă.

ADVERTISEMENT

”Joc pentru Milan cu multă emoție pentru că este un club care mi-a dat fericire, mi-a dat multe și cred că am petrecut mai mulți ani aici decât la ​​toate celelalte cluburi pe care le-am reprezentat. A fost frumos să mă întorc în Liga Campionilor în acest tricou.

Ne-am calificat după câțiva ani de pauză și toată lumea a fost foarte fericită că se întoarce într-o competiție atât de prestigioasă. Este o competiție fantastică. Am marcat niște goluri care mi-au plăcut foarte mult și am avut ocazia să înfrunt cele mai bune echipe și cei mai buni jucători din Europa.

ADVERTISEMENT

E adevărat că nu am câștigat trofeu, dar nu-mi fac griji. Să-l câștig ar fi fantastic, dar dacă nu-l voi obține asta nu m-ar schimba ca jucător. Să câștigi nu înseamnă că ești un jucător mai bun, deoarece sunt deja cel mai bun. S-a demonstrat că nici cei mai buni nu câștigă totul”, a mai spus atacantul suedez.

ADVERTISEMENT