Life

Zodia Capricorn în iarna anului 2022-2023. Atenție la neatenție!

Cum va fi iarna anului 2022-2023 pentru zodia Capricorn? Vin trei luni cu tot felul de schimbări, dintre care două vor fi dificile.
29.11.2022 | 17:48
Zodia Capricorn in iarna anului 20222023 Atentie la neatentie
Zodia Capricorn în iarna anului 2022-2023. Foto: metro.co.uk
ADVERTISEMENT

Zodia Capricorn are o iarnă destul de complicată în față. Lunile ianuarie și februarie 2023 vin cu provocări și îi vor pune pe nativii de pământ în ipostaze în care nu și-ar fi dorit să se vadă niciodată.

Zodia Capricorn în iarna anului 2022-2023

Până la ianuarie, avem luna decembrie 2022, una în care acești nativi culeg roadele muncii depuse de-a lungul anului. Așadar, în perioada imediat următoare, Capricornii care au muncit din greu, care au tras și și-au neglijat chiar plăcerile de zi cu zi vor fi ceva mai liniștiți.

ADVERTISEMENT

Nu doar că li se vor recunoaște meritele, fiind răsplătiți în banii cuveniți, ci vor primi șansa de a dovedi ce pot face pe mai departe într-un nou post-cheie.

Decembrie este, așadar, o lună în care nativii de pământ pot accede într-o funcție înaltă. Dacă vor lua totul cu naturalețe, fără să se împăuneze prea tare, s-ar putea ca noile responsabilități pe care le vor primi în brațe să fie de bun augur.

ADVERTISEMENT

În luna ianuarie 2023, lucrurile se pot complica un pic mai ales pentru femeile născute sub acest semn zodiacal. Din cauza felului în care comunică, de cele mai multe ori unul lacunar, s-ar putea ca mesajele lor să nu ajungă la ceilalți exact așa cum sunt creionate în creierul lor.

Februarie 2023 vine cu cumpene financiare

Prima jumătate a lui ianuarie va fi una plină de contradicții. Vor fi o seri de momente de confuzi, poate chiar de ceartă cu prietenii sau familia. Apar, din senin, tot felul de provocări, iar Capricornii vor fi nevoiți să dea randament în niște contexte destul de vitrege.

ADVERTISEMENT

Tot în ianuarie 2023, Capricornii își reglează conturile în dragoste. Anumite conflicte care mocneau în cuplu sunt rezolvate pe cale amiabilă, într-un final!

Februarie 2023 este o altă lună de cumpănă, iar aici greutățile apar la capitolul bani. Vor exista cheltuieli neprevăzute pe care Capricornii trebuie să le ia în considerare.

ADVERTISEMENT

Nu mai pot amâna anumite plăți, așa că în februarie vor strânge cureaua.  Oricum, la capitolul financiar, sfatul general este: Atenție la neatenție!

ADVERTISEMENT