Life

Zodia care începe toamna cu stângul. Are de trecut multe hopuri chiar de la 1 septembrie!

Vă spunem care e zodia care începe toamna cu stângul. Are de trecut peste niște hopuri chiar din 1 septembrie 2023. Ghicești cine e?
26.08.2023 | 16:23
Zodia care incepe toamna cu stangul Are de trecut multe hopuri chiar de la 1 septembrie
Care este zodia care începe toamna cu stângul. Foto: Canva.com
ADVERTISEMENT

Care este zodia care începe toamna cu stângul? Ei bine, există o zodie care în primele opt luni ale anului nu și-a făcut foarte bine temele.

Zodia care începe toamna cu piciorul stâng

Vorbim despre un semn de pământ, un semn care părea că se redresează din punct de vedere emoțional, însă în ultima perioadă a dat-o pe tânjală. Lucrurile pe care nu le-a pus la punct atunci când trebuia se întorc acum împotriva acestei zodii.

ADVERTISEMENT

Zodia care începe toamna cu stângul va avea parte de mici necazuri în relațiile cu oamenii, la capitolul comunicare, chiar de la 1 septembrie 2023. Chiar dacă din punct de vedere astronomic toamna nu începe pe 1, trebuie spus că tensiunea și problemele se mențin până după echinocțiul de toamnă.

Această zodie, cunoscută drept una din cele mai harnice și puternice, n-a avut un 2023 tocmai grozav. Explicații sunt multe și s-ar putea întinde pe pagini întregi, însă cea mai relevantă dintre ele este încăpățânarea de a persista în greșeli.

ADVERTISEMENT

Capricornul, toamnă grea

În cazul Capricornului, căci ea e zodia care toamna asta dă de belele, încăpățânarea este o calitate atunci când își propune să facă lucruri mărețe. E și un mare defect, unul care poate ruina întreaga muncă. De data asta, căpoșenia le-a cam dejucat multe planuri. Le-a arătat cât de înșelați au fost de propriile lor simțuri.

Trebuie spus că nativul Capricorn nu are intuiția fină de care se bucură Racii, Scorpionii, Peștii sau Fecioarele. El e mai pragmatic și poate fi păcălit foarte ușor de propriile crezuri, mai ales atunci când are de dus la bun sfârșit niște proiecte respectând deadline-urile.

ADVERTISEMENT

Pe plan amoros, Capricornul are un septembrie dezastruos. Certurile în cuplu sunt de dimineață până seara. Nici cei singuri n-au mare noroc în dragoste. Pot avea parte de dezamăgiri pe bandă rulantă, asta din cauza felului nesincer în care comunică. Capricornii tind să nu fie foarte onești cu ceilalți din teama de a nu fi răniți.

Culmea este că fix acolo se ajunge. Financiar, însă, lucrurile sunt puțin mai bune față de luna august. Doar că… nu au disponibilitatea necesară de a se bucura de bani. Nu le-ar strica să îi pună deoparte pentru luni mai bune cum vor fi noiembrie sau decembrie 2023!

ADVERTISEMENT