Life

Zodia Gemeni în luna octombrie 2021. Se schimbă o serie de principii

Zodia Gemeni are un octombrie 2021 plin de schimbări. Vorbim în primul rând despre o schimbare majoră a mentalității.
12.09.2021 | 16:35
Zodia Gemeni in luna octombrie 2021 Se schimba o serie de principii
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are un octombrie 2021 unic din multe puncte de vedere. Va trece prin tot felul de etape noi care le va aduce nu doar informații elementare, de care a fost privată, ci și prieteni interesanți.

Pentru Gemeni, luna octombrie vine ca o mare revelație care îi va ajuta să își gestioneze viața altfel. Renunță la multe principii și devin mai deschiși către nou, către acele lucruri față de care aveau reticențe.

ADVERTISEMENT

Reușesc să se dumirească în legătură cu multe aspecte ale vieții lor pe care le-au ținut în stand-by din varii motive.

Zodia Gemeni în luna octombrie 2021

Prima jumătate a lunii octombrie va fi una plină de surprize din punct de vedere profesional. Pot da lovitura mai ales cei care nu mai au mari așteptări.

ADVERTISEMENT

Norocul va fi de partea celor care nu muncesc cu gândul la reușită, dar știu că tot ce fac este corect.

Până pe 15 octombrie, Gemenii își rezolvă și o serie de probleme financiare. Dispar unele datorii și apar oportunități de creștere unde nu se așteaptă.

ADVERTISEMENT

Nu e exclus ca Gemenii trecuți de o anumită vârstă să își schimbe inclusiv profesia, nu doar locul de muncă.

În a doua jumătate a lunii octombrie, pentru nativii de aer apar momente favorabile astrologic în plan amoros. Cei foarte tineri s-ar putea logodi, iar cei care au acumulat suficientă experiență de viață ar putea să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a lunii, acești nativi descoperă lucruri fascinante despre lumea înconjurătoare și aprofundează anumite cunoștințe.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 7, 8, 9, 12, 16, 27 și 30 octombrie. Sunt 7 zile în care norocul îi va urmări. 7, 8 și 9 sunt trei zile excelente pentru rezolvarea problemelor cu banii.

Pe 12 și 16 octombrie, Gemenii care își doresc să călătorească au parte de surprize plăcute. Se pot trezi cu oferte de călătorie în locuri în care au tot sperat să ajungă în ultimul an.

27 și 30 octombrie sunt două date importante pentru iubire. Sunt date în care se pot căsători.

Zilele ghinioniste sunt doar două, însă trebuie să țină cont de niște sfaturi. Mai exact, pe 21 și 23 octombrie trebuie să evite pe cât posibil certurile cu cei din familie ori cu colegii de muncă. Își pot face o imagine greșită.

 

 

ADVERTISEMENT