Life

Zodia Leu în toamna anului 2022. Septembrie vine cu noi angajamente profesionale

Zodia Leu va avea o toamnă plină de surprize, plină de provocări. Următoarele trei luni vor fi extrem de importante pentru nativii de foc. Vin zile extrem de bune, de ofertante.
22.08.2022 | 13:15
Zodia Leu in toamna anului 2022 Septembrie vine cu noi angajamente profesionale
Zodia Leu în toamna anului 2022. Foto: yogiapproved.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu va avea parte de o serie de situații noi din punct de vedere profesional în toamna anului 2022. Încă din luna septembrie, lucrurile se vor schimba pentru nativii de foc în zona carierei.

Zodia Leu în toamna anului 2022: cum arată lunile septembrie și octombrie

Până pe 15 septembrie, Leii au toate șansele să descopere că se pricep la mult mai multe lucruri decât știau până acum. Acești nativi dovedesc faptul că sunt bătăioși, că sunt puși pe treabă.

ADVERTISEMENT

Cei tineri încep niște proiecte unde e nevoie de foarte multă imaginație. Totul se poate schimba peste noapte pentru nativii de foc. Lucrurile se repară încetul cu încetul în cazul celor care aveau câteva dificultăți de trecut.

A doua jumătate a lunii septembrie poate să aducă bani din alte părți față de cele convenționale. Leii reușesc să facă și niște achiziții destul de importante pentru confortul casei lor.

ADVERTISEMENT

Noiembrie vine cu mici certuri

Luna octombrie aduce ceva mai multă implicare pe plan emoțional. Relațiile cu cei din jur pot suferi modificări substanțiale. Acești nativi sunt extrem de reticenți la anumite propuneri pe care le primesc, așa că se vor impune, doar că renunțând, de data asta, la tonul ridicat.

Tot în octombrie, Leii care au avut parte de anumite decepții amoroase își pansează sufletul. O persoană cu totul specială va apărea în calea lor. Ideile pe care Leii le au despre iubire se pot schimba destul de mult.

ADVERTISEMENT

Noiembrie va fi o lună care va aduce mici certuri în familie, pe te-miri-ce! Leii sunt mai bătăioși, mai impunători, doar că nu vor mai avea în multe zile cu cine să se ia la sfadă. Nu vor intra toți în scenariul lor, așa că s-ar putea trezi că vorbesc singuri.

Toamna se va încheia pentru majoritatea Leilor cu noi angajamente profesionale, cu noi motive de mândrie. Realizările vor fi pe bandă rulantă. Cele mai bune vești vor veni, însă, din luna ianuarie 2023, dar până atunci mai sunt multe de povestit!

ADVERTISEMENT