Life

Zodia Leu în luna august 2022. Nativii de foc au examen în dragoste

Zodia Leu va avea un august 2022 destul de interesant mai ales din punct de vedere amoros. Apar o serie de situații prin care nu a mai trecut niciodată în dragoste.
15.07.2022 | 10:31
Zodia Leu in luna august 2022 Nativii de foc au examen in dragoste
Zodia Leu în luna august 2022. Foto: whats-your-sign.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Leu, luna august 2022 aduce mai multă energie, mai multă implicare în relațiile interumane, mai multă iubire! Este luna lui ”mai mult” încă din prima zi.

Zodia Leu în luna august 2022: Perioadă destul de bună

Doar că… nativii de foc trebuie să își dozeze fiecare activitate, fiecare efuziune. Nu este recomandat să se arunce în față cu capul, chiar dacă au ambiție și veștile care vin din toate părțile le sunt favorabile.

ADVERTISEMENT

E bine să fie în continuare ceva mai reticenți, să privească lucrurile cu rațiune. Prima jumătate a lunii august le aduce acestor nativi motive de bucurie în carieră.

Un proiect la care au lucrat din greu va fi aprobat, în sfârșit. Încep să vadă succesul venind, iar satisfacția lor va fi uriașă.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc mai au de încheiat câteva probleme de natură birocratică, unele care atârnau greu mai ales în ultimele săptămâni. Așadar, mai sunt niște mici chichițe de pus la punct.

În a doua parte a lui august, Leii duc la bun sfârșit niște obiective în care e implicată familia. Apoi, acești nativi au parte de momente extraordinare pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Pot trece prin niște examene dificile în iubire. Sunt puși în niște conjuncturi nu tocmai favorabile. Persoana iubită s-ar putea să le testeze fidelitatea.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 6, 9, 10, 14, 17 și 22 august 2022. Pe 6 și 9 august vine oportunități financiare cu totul deosebite. Au de făcut multe alegeri importante, multe lucruri de finalizat. Odată ce vor veni și primii bani din afacerea lor, entuziasmul și dorința de muncă vor fi și mai mari.

ADVERTISEMENT

10 și 14 august sunt zile bune pentru cei care vor să călătorească. 17 și 22 august sunt date perfecte pentru a petrece timpul cu persoana iubită.

Zilele ghinioniste sunt 13, 18 și 20 august. Pe 13 pot apărea mici discuții cu vecinii, colegii sau anumite rude. Certurile pornesc de la bani, în principiu.

18 august este o zi proastă pentru achiziții de orice fel, iar pe 20 este recomandat să evite deplasările pe distanțe lungi.

ADVERTISEMENT