Life

Zodia Pești în luna noiembrie 2021. Perioadă de refacere sentimentală

Zodia Pești va avea un noiembrie 2021 plin de evenimente care mai de care mai interesante. Este o lună bună pentru reparații sufletești.
11.10.2021 | 12:45
Zodia Pesti in luna noiembrie 2021 Perioada de refacere sentimentala
Zodia Pești în luna noiembrie 2021. Foto: astrodanijela.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești pornește cu dreptul în luna noiembrie 2021. Lucrurile se vor schimba în bine pentru nativii de apă, mai ales pentru cei care își vor recunoaște greșelile făcute în dragoste.

Peștii trebuie să dea dovadă de multă înțelepciune în perioada care vine și asta deoarece multe lucruri nu vor mai depinde de ei.

ADVERTISEMENT

Pentru acești nativi, noiembrie este o lună a regăsirii de sine, a reconectării la cine sunt ei cu adevărat.

Zodia Pești în luna noiembrie 2021

Prima jumătate a lunii noiembrie va fi benefică din punct de vedere financiar. Până pe 15 noiembrie, pentru nativii de apă apar o serie de oportunități de relansare profesională.

ADVERTISEMENT

Vor cunoaște oameni care îi vor ajuta, mai ales că mulți dintre ei tind să înceapă munca în domenii noi.

În cea de-a doua jumătate a lui noiembrie 2021, Peștii vor găsi mai multe momente prielnice pentru a rezolva probleme sentimentale vechi.

ADVERTISEMENT

Fac eforturi mari pentru a înțelege unde au greșit în relația lor și cum pot depăși anumite gânduri care le dau mari bătăi de cap.

Nativii de apă sunt puși în tot felul de situații neplăcute, dar au nevoie de câteva dușuri reci pentru a-și vindeca sufletul.

ADVERTISEMENT

Peștii sunt dispuși și să își facă noi prieteni în a doua jumătate a lunii noiembrie. Sunt mai deschiși către poveștile oamenilor și pot contribui cu sfaturi pentru ce care se află în impas.

Luna este bună și pentru Peștii care vor să rezolve chestiuni ce țin de birocrație. Vor renunța la un anumit confort și vor lua taurul de coarne.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Pești sunt 3, 8, 11, 17 și 21 noiembrie. Pe 3 și 8 vor încheia anumite proiecte și se vor dezmetici cu referire la activitățile care li se potrivesc de minune.

11 și 17 noiembrie sunt două date în care nativii de apă poartă discuții importante care le aduc liniște sufleteascî. Pe 21 noiembrie, unii dintre Pești își pot face o nouă relație de iubire.

Zilele ghinioniste pentru acești nativi sunt 2, 9, 13, 15, 24 și 29 noiembrie. Pe 2 și 9 noiembrie ajung la limită cu nervii. Cineva le face zile fripte.

13, 15 și 24 noiembrie sunt date cu multe bătăi de cap pentru Peștii care au drumuri de făcut în interes de serviciu. 29 noiembrie nu este o dată bună pentru a purta dispute.

 

ADVERTISEMENT