Life

Zodia Pești în luna martie 2022. Nativii de apă întâlnesc oameni noi și au parte de surprize

Zodia Pești are parte de o serie de momente unice în luna martie 2022. Nativii de apă întâlnesc persoane care le deschid alte perspective asupra vieții.
21.02.2022 | 10:25
Zodia Pesti in luna martie 2022 Nativii de apa intalnesc oameni noi si au parte de surprize
Zodia Pești în luna martie 2022. Foto: whats-your-sign.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești pășește în luna martie 2022 cu mai multă încredere în propriile sale forțe. Peștii devin mai bătăioși, mai pregătiți pentru dificultățile cu care vine, în mod firesc, viața.

Nativii de apă iubesc viața și fac tot ce pot pentru a se simți bine, în ciuda dificultăților apărute în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

2022 este un an mult mai bun pentru Pești. Se poate spune că perioada lor de glorie începe abia din luna martie cu adevărat.

Zodia Pești în luna martie 2022

Acești nativi se vor concentra pe o serie de lucruri față de care până acum nu s-au raportat în niciun fel. Au parte de surprize uriașe pe plan profesional și de niște întâlniri providențiale.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lui martie se va focusa pe muncă. Nativii de apă au tot felul de proiecte în lucru. Planurile lor îi vor inspira pe cei din jur și îi vor face să își dorească să tragă și ei din greu pentru a obține lucruri mari.

Peștii se bucură să vadă că devin o sursă de inspirație pentru alții, ba chiar se oferă să îi ajute să își depășească nivelul.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui martie 2022, nativii de apă își fac tot felul de prieteni noi. Lasă uitării trecutul și își schimbă anturajul destul de repede. Au multe de învățat de la oamenii cu care intră în contact, unii chiar notorietate sau rang mare în societate.

Tot în a doua parte a lunii sunt avantajați Peștii care își caută marea iubire. Cupidon vine cu niște surprize pentru ei pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 7, 9, 15, 19, 26 și 29 martie 2022. Pe 7 și 9 martie, Peștii definitivează anumite proiecte începute de ceva vreme.

15 martie este o zi extrem de benefică pentru cei care vor să facă achiziții pentru locuință. Pe 19 și 26 martie, nativii de apă petrec timp prețios alături de oamenii noi care apar în viața lor.

29 martie e o zi numai bună pentru planificarea călătoriilor pentru această vară.

Zilele ghinioniste sunt 3, 13 și 21 martie. Pe 3 martie, Peștii trebuie să evite certurile cu colegii de la locul de muncă. Orice spun se poate întoarce împotriva lor.

13 și 21 martie sunt zile în care astrele le recomandă să nu se deplaseze pe distanțe lungi cu mașina.

ADVERTISEMENT