Life

Eliminare șocantă la Survivor All Stars! Câștigătorul a pierdut șansa la trofeu!

Eliminare șocantă la Survivor All Stars în săptămâna asta! Fostul câștigător părăsește competiția în urma unui duel incredibil!
23.04.2024 | 13:43
Eliminare socanta la Survivor All Stars Castigatorul a pierdut sansa la trofeu
Eliminare-șoc la Survivor. Foto: Instagram/ PRO TV. Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Eliminare șocantă la Survivor România All Stars, cu câteva săptămâni înainte de marea finală! Un fost câștigător al competiției pierde orice șansă de a ajunge pe podium.

Eliminare cu totul neașteptată la Survivor! Câștigătorul unuia dintre sezoane pierde șansa la trofeu

Este o săptămână plină de surprize, una în care Zanni și Ștefania Ștefan vor surprinde publicul cu alegerile făcute. Trapperul o va proteja pe Ștefania Stănilă, iar cealaltă Ștefania, Ștefan, care va deține colanul de imunitate, îl va scoate în față pe fostul băiat de suflet al lui Alex Velea.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele anunță, așa cum ne-a obișnuit, ce urmează să apară pe micile ecrane într-una din cele mai intense săptămâni ale show-ului. Avem parte, așadar, de o eliminare neașteptată la Survivor, iar câștigătorul care părăsește competiția este… Alex Delea.

La duel vor intra, în urma unui vot colectiv, Andrei Ciobanu, Robert Moscalu, Zannidache, Sorin Pușcașu și, evident, Alex Delea, cel eliminat. Iată, mai jos, toate detaliile desfășurărilor de forțe din această săptămână!

ADVERTISEMENT

Alex Delea, scos din joc

„În aceasta săptămână, la Survivor România All Stars, Zanni găsește un dinte pe care îl va folosi in Consiliu pentru a o proteja pe Ștefania Stanila. Ștefania Stefan, deținătoarea colanului de imunitate îl va propune pe Zanni pentru duel.

„La votul colectiv, în urma unei strategii făcute de Zanni, Faimoșii rămași în competiție vor propune fiecare câte un Războinic, câte un concurent diferit. Astfel, la duel vor intra ca vot colectiv Delea, Ciobanu, Sorin și Robert și Zanni propus de Ștefania Stefan. În urma duelului, Delea va fi eliminat!

ADVERTISEMENT

De menționat, pe durata acestor jocuri, cu o singură excepție, la ultima imunitate, când ia și colanul, Iancu nu reușește să treacă de prima rundă în jocurile pentru imunitate”, notează Viperele Vesele pe Instagram. 

10 concurenți au mai rămas în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro. Cel eliminat săptămâna asta, Alex Delea, se numără printre cei mai buni din punct de vedere sportiv. La ora actuală, câștigătorul sezonului 3 este pe locul doi în topul eficacității, imediat după campioana scorurilor, Ștefania Ștefan.

ADVERTISEMENT

Mai precis, din cele 59 de intrări pe trasee, Alex Delea s-a făcut remarcat de 35 de ori, având 24 de înfrângeri. Delea este urmat de Zannidache în clasament, iar după eliminare, trapperul îi va lua locul la Survivor. Zanni a obținut 47 de puncte din 83 posibile.

Sorin, pe ultimul loc în topul eficacității

Top 5 este completat de Robert Moscalu (44 victorii, 33 lupte pierdute) și TJ Miles (45 puncte versus 39 ratate). Pe ultimul loc în rankingul eficienței este Sorin Pușcașu. Războinicul are mai multe înfrângeri decât victorii, respectiv 37 la 30.

Marea finală Survivor România All Stars va avea loc la finalul lunii mai. Finala va fi transmisă în direct din Republica Dominicană. Toți concurenții s-au întors de curând în țară, pentru a petrece sărbătorile pascale alături de cei dragi, urmând să se întoarcă apoi în jungla dominicană.

FANATIK a luat pulsul foștilor concurenți și a aflat pe cine pariază cei eliminați de ceva timp pentru titlul de mare câștigător. Cele mai vehiculate nume au fost Iancu Sterp, Ștefania Ștefan și Zannidache.

Competiție Survivor România All Stars este difuzată marți, miercuri și joi de la ora 21:30, la PRO TV, imediat după serialul de comedie Las Fierbinți.

 

ADVERTISEMENT