Life

Zodiac chinezesc pentru vineri, 24 decembrie 2021. Iepurii se concentrează mai mult pe familie

Zodiacul chinezesc pentru vineri, 24 decembrie 2021, vine cu oportunități de iubire, relaxare, evoluție, spirijin și cu șanse de a îi descoperi pe cei care mai mult ne bagă bețe-n roate.
23.12.2021 | 13:06
Zodiac chinezesc pentru vineri 24 decembrie 2021 Iepurii se concentreaza mai mult pe familie
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient spun că ziua de 24 decembrie este bună pentru cei singuri, s-ar putea să își întâlnească, în sfârșit, sufletul pereche. De astfel, zodiacul chinezesc spune că pentru unii nativi acum este momentul să lege legăturile pierdute în timp, să acorde mai multă atenție familiei, dar să se și pună pe ei pe primul loc.

De asemenea, pentru alte semne zodiacale, marii înțelepți trag un semnal de alarmă, făcându-le mai atente la cei care pretind că le sunt prieteni.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile detaliate ale zilei, pentru fiecare semn zodiacal în parte.

Zodiac chinezesc complet pentru vineri, 24 decembrie 2021

Șobolan

Stresul de la locul de muncă începe să își spună cuvântul. Nu intra în panică, muncește într-un mod organizat și vei termina totul la timp. Râsul și voia bună a celor din familie te vor ajuta să te relaxezi.

Bivol

Este momentul să ieși din cochilia ta, schimbă-ți stilul de viață și axează-te mai mult pe comunicarea cu cei din jurul tău. De asemenea, elimină din anturaj toate persoanele toxice.

ADVERTISEMENT

Tigru

Nu crede tot ce auzi! Unii oameni își văd doar propriul interes, motiv pentru care este bine să nu pui în practică chiar toate sfaturile pe care le primești.

Iepure

Iepurii se concentrează mai mult pe familie, au timp pentru discuții, jocuri și chiar plimbări. Vor fi ocupați și la locul de muncă, dar e musai să își folosească intuiția.

ADVERTISEMENT

Dragon

Sunt șanse mari să întâlnești pe cineva special, poate chiar iei în calcul o relație de iubire. Spune ce gândești și ce simți, atât în ceea ce privește viața personală, cât și la locul de muncă.

Șarpe

Este momentul oportun să reiei legătura cu oamenii de care te-ai distanțat în ultima vreme. Consolidează-ți relațiile de prietenie sau de la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Cal

Nu te mai îngrijora atât de mult pentru toate situațiile prin care treci. Concentrează-te pe oamenii din jurul tău, în special pe cei pe care îi iubești. Persoana iubită are nevoie de mai multă atenție din partea ta.

Capră

Nu te teme să vorbești sincer și direct. Privește fiecare decizie pe care o iei cu inima. Dacă ești singur, s-ar putea ca acesta să fie momentul în care-ți găsești sufletul pereche.

Maimuță

Învață să îi asculți pe cei de lângă tine și să oferi ajutor atunci când e nevoie de tine. Nu uita să organizezi și întâlnirile pentru sărbători.

Cocoș

Nu îți neglija propriile priorități, chiar dacă toată familia trage de tine. Acum trebuie să pui bazele celei mai arzătoare dorințe pe care o ai.

Câine

Familia are nevoie de tine. Exprimă-ți sentimentele, oferă o vorbă bună, dar nu te încărca cu problemele altora. Fă-ți timp să reflectezi asupra ultimei perioade din viața ta.

Mistreț

Mișcă-te cu prudență și vorbește cu discreție. Evită orice acțiune în urma căreia ai putea să te rănești și ai grijă cu cine și ce vorbești, s-ar putea să dai naștere unui conflict.

ADVERTISEMENT