Life

Zodiac chinezesc pentru duminică, 29 octombrie 2023. Caii, dezamăgiți de persoana iubită

Vești pentru nativii zodiacului chinezesc. Ce se întâmplă în viețile lor, în ziua de duminică, 29 octombrie 2023. Caii, dezamăgiți în plan sentimental
28.10.2023 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru duminica 29 octombrie 2023 Caii dezamagiti de persoana iubita
Veștile astrologilor pentru finalul de weekend. Sursa foto: Yoyo Chinese
ADVERTISEMENT

Noi vești pentru nativii zodiacului chinezesc. Apar evenimente care îi vor pune la încercări dificile și care îi vor scoate din zona de confort. Unii dintre ei vor trăi sentimente de dezamăgire, după ce vor afla că persoana iubită le-a trădat. Iată horoscopul integral mai jos!

Ce vești au pregătit astrologii pentru nativii zodiacului chinezesc

Șobolan

Șobolanul va afla o poveste de viață care îl va impresiona până la lacrimi. Își va da seama că are parte de un destin foarte frumos și nu se va mai plânge de acum încolo. Va aprecia mai mult ceea ce are și va mulțumi zilnic pentru binele lui.

ADVERTISEMENT

Bivol

Bivolul va fi foarte energic. Se va plimba alături de persoane dragi în destinații pline de aer proaspăt și își va limpezi mintea în întregime. Bivolul are planuri mari pentru viitorul apropiat, așa că nu mai dorește să se axeze pe probleme, ci doar pe soluții.

Tigru

Tigrul scapă de unele probleme financiare. Cineva îi va oferi o mână de ajutor și îl va determina să fie mai chibzuit. Tigrul trebuie să conștientizeze importanța banilor pentru care muncește, căci doar așa va reuși să-i înmulțească pe viitor.

ADVERTISEMENT

Iepure

Iepurele nu se va mai lăsa uimit de poveștile triste ale anumitor oameni. Îi va exclude din calea sa, după ce va afla că aceștia nu vor decât să-l folosească. Iepurele va pune piciorul în prag cu multă fermitate, spre uimirea multor persoane.

Dragon

Dragonul va sta ore în șir la povești cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de multă vreme. Clipe unice se prevăd și magice în același timp. Sentimentul de copilărie va predomina. Râsete, joc și multă voie bune, acestea se vor întâmpla în casa nativului.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Șarpele ia măsuri pentru a îndepărta energiile negative din casă. S-a documentat bine despre acest aspect și apelează la specialiști în arta Feng Shui. Odată ce va implementa măsuri Șarpele se va simți mai protejat și va sta departe de lucrurile toxice.

Cal

Nu sunteți în apele voastre, Cailor. Veți descoperi un lucru neplăcut în legătură cu persoana iubită, mai exact, faptul că aceasta a călcat strâmb. Decizia stă în mâinile proprii dacă să mergeți sau nu mai departe alături de ea. Fiți precauți!

ADVERTISEMENT

Capră

Capra se va admira foarte mult la final de weekend. Își va da seama de potențialul său feminin și este gata să cucerească partenerul ideal. Se vor înfiripa sentimente profunde de dragoste, iar Capra va redescoperi cum este iubirea onestă.

Maimuță

Maimuța este pregătită să înceapă un nou capitol. După o dezamăgire profundă, venită din partea unei persoane dragi, va hotărî să se concentreze mai mult pe propriile visuri și să se iubească mai mult, deoarece merită. Maimuța va fi un exemplu de ambiție.

Cocoș

Cocoșul are anumite frământări pe care vrea să le descopere discutând cu un specialist în domeniul psihologie. Astrologii sunt de părere că acționează foarte bine și că va putea să depășească obstacolele cu care se confruntă în prezent.

Câine

Câinele va descoperi bunătatea unei persoane. Nu se aștepta ca aceasta să o sprijine în momentele dificile. Își va schimba perspectiva și o va ajuta la rândul său când va trece printr-un moment mai greu. Cel puțin, așa i-a promis.

Mistreț

Mistrețul este pe cale să dea lovitura. Planurile merg conform așteptărilor, iar nativul este plin de entuziasm. Atenție, aveți grijă cu cine îl împărtășiți, căci nu toată lumea vă dorește binele. Fiți mai secretoși, că este mai bine. Dezvăluiți doar rezultatul!

ADVERTISEMENT