Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 13 iulie 2023. Șarpele riscă să facă greșeala vieții lui

Zodiac chinezesc pentru joi, 13 iulie 2023. Șarpele riscă să facă greșeala vieții lui, în timp ce Bivolul are de dat socoteală.
12.07.2023 | 15:00
Zodiac chinezesc pentru joi 13 iulie 2023 Sarpele risca sa faca greseala vietii lui
Zodiac chinezesc pentru joi, 13 iulie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc pentru joi, 13 iulie, ghinionul se învârte în jurul Maimuței. Nici Oaia nu o duce prea bine, în timp ce Șobolanul are parte de vești bune. Pentru Câine, astrele anunță o zi destul de agitată la locul de muncă.

Zodiac chinezesc pentru joi, 13 iulie 2023. Tigrul are noroc în dragoste

Șobolan

Pregătește-te pentru niște vești bune din partea familiei. Se anunță o zi plină de surprize plăcute pentru tine, așa că pregătește-te. În sfârșit mai ies soarele și pe strada ta, după perioade destul de complicate.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai de dat socoteală în fața superiorilor tăi. Pregătește-te pentru o zi destul de agitată din punct de vedere profesional. De asemenea, dacă ai făcut greșeli, asumă-ți acest lucru. Vei vedea că ceilalți apreciază sinceritatea.

Tigru

Conform zodiacului chinezesc, ziua de joi, 13 iulie, vine cu noroc în dragoste pentru tine. Ori o persoană din trecut reapare în viața ta, iar flacăra se reaprinde, ori o nouă iubire bate la ușă. Important este să știi să recunoști anumite semne.

ADVERTISEMENT

Iepure

O zi de joi liniștită pentru tine, fără evenimente notabile. Totul merge ca pe roate la muncă, deși productiv, iar acasă, o persoană dragă îți poate face o surpriză pe seară. Apreciază deci toate lucrurile bune care vin.

Zodiac chinezesc pentru joi, 13 iulie 2023. Calul primește vești proaste

Dragon

Petrece mai mult timp cu cei dragi, pentru că te-ai axat prea mult pe muncă în ultima vreme. Conform zodiacului chinezesc, riști să îndepărtezi oameni importanți prin atitudinea ta. Și sigur nu îți dorești acest lucru.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Avertisment pentru tine din partea astrelor, joi, 13 iulie. Conform zodiacului chinezesc, riști să faci o mare greșeală. Primești o șansă care ți-ar putea schimba total viața în bine. Nu mai pierde timpul și nu căuta explicații, doar profită, pentru că altfel vei regreta mai târziu.

Cal

Niște vești proaste îți strică total ziua de joi. Vei afla că o persoană apropiată nu se simte prea bine. Lucrurile se vor rezolva însă, astfel că poți să stai liniștit. Evită să te stresezi și să te macini în interior.

ADVERTISEMENT

Oaie

Încearcă să fii calm pentru că nu ești una dintre zodiile favorizate de astre. Nu reacționa acid la conflicte ori reproșuri. De asemenea, nu mai sta să accepți orice tip de sarcină, pentru că s-ar putea să nu îți iasă lucrurile așa cum vrei.

Mistrețul se simte nemulțumit

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, atragi ghinionul în jurul tău ca un magnet. Ferește-te de drumuri lungi și evită activitățile riscante. Nu ești deloc bine aspectat joi, astfel că poți fi în mare pericol.

Cocoș

Ai grijă la cheltuielile neesențiale. S-ar putea să ai nevoie de niște bani în perioada următoare și nu îi vei mai avea. Ca să nu ajungi în pragul unor probleme financiare, cumpătarea este cheia în cazul tău.

Câine

Momente agitate la locul de muncă, poate chiar și niște certuri aprinse. Deși nu e vina ta, ajungă să fii prins la mijloc în niște situații copleșitoare. Rămâi calm și lasă lucrurile să se rezolve de la sine.

Mistreț

Parcă nimic nu te mai mulțumește, joi, 13 iulie. Nu mai găsești plăcere în nimic și nici satisfacție la locul de muncă. Nu e însă niciodată târziu să faci o schimbare. Iar astrele te favorizează dacă vrei să începi o viață nouă.

ADVERTISEMENT