Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 16 septembrie 2021. Două zodii sunt norocoase

Zodiac chinezesc pentru joi, 16 septembrie 2021. Ce se întâmplă cu fiecare zodie.
15.09.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru joi 16 septembrie 2021 Doua zodii sunt norocoase
Zodiac chinezesc pentru joi, 16 septembrie 2021. Două zodii sunt norocoase. Sursă foto: thesun.co.uk
ADVERTISEMENT

Astrologii anunță că mai mulți nativi vor avea noroc. Pentru alții este o zi în care trebuie să ia decizii în privința viitorului lor.

Citește mai jos care este mesajul înțelepților din Orient pentru fiecare zodie în parte.

Zodiac chinezesc pentru joi, 16 septembrie 2021. Două zodii sunt norocoase

Șobolan

O zi foarte bună dacă vreți să faceți unele investiții, mai ales dacă primești o sumă de bani la care nu te așteptai. Ai putea totuși să cheltuiești o sumă mică și pentru plăcerile tale.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ai o stare de spirit foarte bună și ești o sursă de energie și pentru ceilalți. În a doua parte a zilei ai putea să te dedici hobby-urilor tale, de care ai cam uitat.

Tigru

Încearcă să-ți echilibrezi puțin programul. Ai mult de muncă, dar și familia este importantă. Fă unele activități cu persoana iubită sau cu copiii.

ADVERTISEMENT

Iepure

O zi perfectă. La birou ești apreciat de șefi și de colegi, care te vor ruga să-i ajuți cu un nou proiect. Este o zi bună să te întâlnești cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp.

Dragon

Ești favorizat de astre. Ai noroc în orice vrei să faci. Fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, o investiție, sau de ce nu, de găsirea unui partener de afaceri.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai o zi reușită în care vei vedea doar partea bună a lucrurilor. Este timpul să-ți faci planurile pentru weekend, mai ales că este posibil să primești niște bani.

Cal

Te simți cam obosit și nu ai chef să lucrezi prea mult. Poate ar trebui să-ți iei câteva ore libere să te mai relaxezi. Ai avut o perioadă destul de dificilă.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Este posibil să ai o întâlnire foarte importantă cu un colaborator sau un partener. S-ar putea să ai nevoie de sfatul unei persoane apropiate.

Maimuță

Ești într-o dispoziție foarte bună și comunici bine cu cei din jur. Lucrezi la un proiect important și ai niște idei foarte bune. În a doua parte a zilei s-ar putea să te preocupe unele treburi în gospodărie.   

Cocoș

Vrei să faci unele investiții în casă, dar înainte ar trebui să te consulți și cu partenerul de viață. S-ar putea să-ți ofere niște soluții foarte bune. S-ar putea să apară oportunitatea unui nou parteneriat.

Câine

Abilități de socializare și comunicare excelente. Știi cum să-i convingi pe șefi să-ți accepte ideile. S-ar putea să primești un proiect important.

Mistreț

S-ar putea să cunoști persoane noi care te vor ajuta în carieră. Îți vei folosi toate resursele de care dispui pentru a te face cunoscut pe plan profesional.

ADVERTISEMENT