Life

Marian Golea știe ce zodii au noroc la bani până pe 8 mai. Vine o perioadă de aur pentru acești nativi și dau lovitura în plan financiar

Marian Golea cunoaște semnele binecuvântate la capitolul finanțe până pe 8 mai. Urmează o vreme foarte bună pentru ele.
16.04.2024 | 16:39
Marian Golea stie ce zodii au noroc la bani pana pe 8 mai Vine o perioada de aur pentru acesti nativi si dau lovitura in plan financiar
Marian Golea cunoaște semnele binecuvântate la capitolul finanțe până pe 8 mai. Urmează o vreme foarte bună pentru ele. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Marian Golea știe ce zodii au noroc la bani până pe 8 mai. Vine perioada de aur pentru acești nativi și dau lovitura în plan financiar. Previziunile au fost dezvăluite în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Marian Golea cunoaște semnele binecuvântate la capitolul finanțe până pe 8 mai. Urmează o vreme foarte bună pentru ele

Șobolan

Până pe data de 8 mai 2024 o duci foarte bine pe toate palierele, mai ales la capitolul bani. Se cere o atenție sporită la sănătate.

ADVERTISEMENT

Bivol

Orice proiect pe care îl începi perioada asta sau activitate aduce prosperitate. Singura atenționare este legată de ceea ce consumi.

Tigru

Vine o perioadă senzațională, transmite Marian Golea. Cu toate acestea sunt niște avertizări strâns legat de partea medicală.

ADVERTISEMENT

Iepure

Planuri foarte mari perioada aceasta. Pui mâna pe aur pe tot ce faci, dar s-ar putea să te superi că nu ies toate cum ai dori.

Dragon

Sunt atât de prinși până pe 8 mai, au două stele ale bolilor. Boală multă, dar și îmbolnăvirea relațiilor cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Atunci când Dragonul se întâlnește cu Șarpele înseamnă spiritualitate, de aceea ieșirea spirituală este calea luna aceasta.

Cal

Vine o lună foarte proastă, cu accidente și tot felul de întâmplări neplăcute. E o perioadă nefastă, susține Marian Golea.

ADVERTISEMENT

Capră

Capra o duce nemaipomenit, își poate îndeplini multe planuri. Singurul amendament este că nativul are probleme cu legea.

Maimuță

Luna aceasta o duci extraordinar. Se pare că se anunță o perioadă interesantă în care reușești să faci tot ce vrei.

Cocoș

Acest nativ are asupra sa două stele ale distrugerilor, motiv pentru care ar trebui să stea puțin deoparte o vreme.

Câine

E o perioadă bună. Sunt șanse mari să te îndrăgostești, dar să rămâi fără partener când îți este lumea mai dragă.

Mistreț

Pui în aplicare toate planurile până pe data de 8 mai. O duci extraordinar, dar nu trebuie să stai în centrul casei. Acolo au loc conflicte.

ADVERTISEMENT