Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 5 ianuarie 2023. Câinele primește un avertisment

Zodiac chinezesc pentru joi, 5 ianuarie 2023. Câinele primește un avertisment, iar Oaia trebuie să fie mai atentă la detalii.
04.01.2023 | 15:24
Zodiac chinezesc pentru joi 5 ianuarie 2023 Cainele primeste un avertisment
Zodiac chinezesc pentru joi, 5 ianuarie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Primele zile din luna ianuarie aduc diferite situații în viața multor zodii. Tigrul spre exemplu se va afla în dilemă, în timp ce Șarpele va fi obligat să ia o decizie importantă.

Zodiac chinezesc pentru joi, 5 ianuarie 2023. Calul are parte de tensiuni în relația de cuplu

Șobolan

Primești niște bani dintr-o sursă complet neașteptată, iar asta îți va face ziua mai frumoasă. Chiar aveai nevoie de bani, având în vedere cheltuielile din ultimele săptămâni.

ADVERTISEMENT

Bivol

O să afli o informație nu prea plăcută despre o persoană apropiată. Informează-te din surse sigure înainte să tragi concluzii pripite.

Tigru

Ești în dilemă față de o alegere importantă pe care o ai de făcut. Nu ezita să ceri un sfat de la o rudă, pentru că ți-ar putea fi de mare ajutor, mai ales acum.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ești mai creativ ca oricând, joi, 5 ianuarie și parcă toate lucrurile merg ca pe roate pentru tine. Profită de moment, căci te-ar putea ajuta pe plan profesional.

Dragon

Ai parte de dragoste, dar și de liniște, joi, 5 ianuarie. Relația cu partenerul de cuplu merge mai bine ca oricând și aveți și ceva mai mult timp pe care îl puteți petrece împreună.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ești obligat să iei o decizie importantă în familie. Cântărește bine fiecare alegere pe care o faci pentru că s-ar putea ca mai târziu să regreți anumite aspecte.

Cal

Tensiuni în relația de cuplu, cam așa arată ziua de joi, 5 ianuarie pentru tine. Rezolvați totul prin comunicare și ai grijă ca măcar de această dată să îți expui punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Oaie

Încearcă să fii mai atent la detalii, pentru că riști să te trezești cu niște semne de întrebare referitoare la anumite persoane din jurul tău.

Maimuță

Niște dispute de la locul de muncă îți cam strică ziua, însă la final vei vedea că totul s-a rezolvat. Nu te mai consuma pentru alții și pune-te pe primul loc.

Cocoș

Ceva probleme de sănătate îți cam dau bătăi de cap la început de an. Învață să îți asculți organismul și ia o pauză atunci când este momentul.

Câine

Primești un avertisment la locul de muncă, iar asta îți va da peste cap întreaga zi. Încearcă să tratezi totul cu mult calm și să îți faci în continuare treaba, poate chiar mai bine decât până acum.

Mistreț

O zi cât se poate de relaxantă, ideală pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai grijă să ai în jurul tău doar oameni dragi și să te bucuri de fiecare moment.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Cintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani...
Lovitura de milioane de euro dată de afaceristul de doar 28 de ani care a părăsit definitiv SUA pentru România: E un exemplu
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la...
Ce nu s-a văzut la TV, în marea finală de la Chefi la cuțite! Câștigătorul a spus tot adevărul, după plecarea celor trei chefi: „Se vede că...„
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Se iese MAI DEVREME la PENSIE! Au anunțat
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al...
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede,...
Doi absolvenți de MIT, acuzaţi că au furat milioane de dolari în criptomonede, în doar 12 secunde
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot...
Răzvan Simion s-a pocăit! Decizia incredibilă luată la 43 de ani! ''Fac tot felul de terapii interesante''
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac...
Prima declarație a lui Juraj Cintula, scriitorul care l-a împușcat pe premierul slovac Robert Fico
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților