Life

Zodiac chinezesc pentru joi, 8 octombrie 2020. Dragonul se poate îndrăgosti pe loc

07.10.2020 | 12:30
Zodiac chinezesc pentru joi 8 octombrie 2020 Dragonul se poate indragosti pe loc
Nativul Dragon poate ajunge să își cunoască sufletul pereche în această joi
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua de joi, pe 8 octombrie 2020, le aduce vești foarte bune în special Dragonilor. Aceștia pot cunoaște o persoană deosebită cu care să își întemeieze un viitor. Nu este singura zodie pentru care este prevăzută o reușită de acest fel, în plan personal.

Marii înțelepți din Orient vă aduc ultimele vești legate de previziunile din zodiacul chinezesc. Finalul de săptămână poate fi neașteptat și pentru cei din zodia Maimuță, un nativ cu un mai mare noroc la bani.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă ultimele vești legate de zodiacul chinezesc, pe care îl puteți consulta în continuare, pentru fiecare nativ în parte.

Zodiacul chinezesc de joi, 8 octombrie. Nativul Dragon poate să își cunoască sufletul pereche

Bivol

Bivolii se pot simți foarte atrași de o persoană cu convingeri total opuse de ale lor. Vor regăsi că este mai bine să nu facă niciun pas în această privință, mai ales până nu află mai multe lucururi despre preferințele comune.

ADVERTISEMENT

Tigru

Nativul Tigru trebuie să își urmeze intuiția, pentru că joi nu va fi dezamăgit de această caracteristică foarte puternică ce îi guvernează zodia. Cei născuți sub acest semn vor constata că parcă li se trezește un alt simț la viață și nu trebuie să neglijeze acest sentiment, pentru că nu este întâmplător.

Iepure

Iepurele poate avea parte de mici neplăceri ale cotidianului, dar nu trebuie să uite că există și o jumătate plină a paharului. Dacă se vor simți mai

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonul își poate cunoaște sufletul pereche, fiind vorba despre cineva alături de care ar putea ajunge să își întemeieze chiar o familie. Este prevăzută o relație de lungă durată în direcția destinului acestui nativ.

Șarpe

Nativul Șarpe riscă să aibă câteva mici probleme de sănătate. Trebuie să aibă grijă în special cei cu o predispoziție la problemele digestive. Spre seară lucrurile vor reveni la normal, având parte de toată atenția celor dragi și în momentele neplăcute.

ADVERTISEMENT

Cal

Cei coordonați de acest semn zodiacal vor putea să se bucure de clipe de relaxare în compania apropiaților. Fie vor organiza o petrecere în care să se revadă cu toată lumea pe care o îndrăgește, fie ar putea avea parte de o vizită surpriză din partea rudelor.

Capră / Oaie

Nativul Capră trebuie să se pregătească pentru perioada ce urmează deoarece le-ar putea pica mai multe proiecte pe care le aveau în vedere pe viitor. Nu trebuie să se îngrijoreze, vor mai exista șanse prin care să își dovedească adevăratul talent, chiar foarte repede.

Maimuță

Maimuțele se pot concentra pe momentele din căminul lor. Familia este pe primul loc pentru ei în aceste vremuri și vor simți că trebuie să le ofere mai mult celor dragi. Vor face eforturi pentru a putea să își împace apropiații dacă vor simți că există vreo clipă neînțelegeri.

Cocoș

Nativul Cocoș face în așa fel încât să înscrie o reușită în afaceri. Este o perioadă foarte bună pentru ei în plan profesional, dar nu trebuie să se arunce atunci când se întrevăd și șanse posibil mincinoase. Trebuie să își cântărească toate opțiunile înaintea unei decizii.

Câine

Câinele poate vedea un adevăr ce îl deranjează la colegii de la locul de muncă. Nu trebuie să se grăbească și să tragă concluziile greșite, cel puțin nu înaintea unei discuții foarte sincere.

Mistreț

Mistrețul poate avea mici tensiuni în relația cu familia. Poate că a venit timpul să își găsească un hobby pe care să îl practice alături de toți cei dragi.

ADVERTISEMENT