Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 martie 2024. Iepurele se simte epuizat, lovitură financiară pentru Câine

Zodiacul chinezesc pentru ziua de luni, 11 martie 2024, are semne bune pentru nativi din punct de vedere personal, financiar și relațional.
10.03.2024 | 14:31
Zodiac chinezesc pentru luni 11 martie 2024 Iepurele se simte epuizat lovitura financiara pentru Caine
Zodiac chinezesc pentru luni, 11 martie 2024, de la nativ la nativ. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient au dezvăluit care sunt principalele evenimente de care au parte zodiile la început de săptămână. Potrivit acestora, cele 12 semne zodiacale se bucură de momente frumoase, dar și decizii grele.

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 martie 2024, de la nativ la nativ

Șobolan

O discuție aprinsă cu partenerul de viață îți strică starea de spirit și te face să iei o decizie radicală. Se poate ajunge la o separare de scurtă durată.

ADVERTISEMENT

Bivol

Sunt ceva probleme de ordin financiar pentru că te-ai întins mai mult decât ți-a fost plapuma și ai făcut cheltuieli majore.

Tigru

Este momentul să îți spui punctul de vedere și să dai cărțile pe față legat de sentimentele și emoțiile pe care le porți în suflet.

ADVERTISEMENT

Iepure

Te simți epuizat. Stresul și oboseala își pun amprenta asupra stării tale de sănătate și pot apărea unele probleme medicale.

Dragon

Bazează-te mai mult pe instinct și semnele pe care le primești de la Univers, s-ar putea să îți fie de folos aceste mici impulsuri.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Arată mai mult respect pentru propria persoană și lasă-i în plan secund pe ceilalți. Concentrează-te pe lucrurile care te bucură.

Cal

Cineva îți acordă foarte multă atenție și dă semne că ar dori o relație sentimentală. Depinde numai de tine dacă dai curs.

ADVERTISEMENT

Capră

Vacanța mult dorită, pe care o ai în plan de luni bune, se conturează la orizont și ajungi să descoperi locuri și oameni interesanți.

Maimuță

Lasă în urmă trecutul și amintirile care te macină și nu îți dau pace. Fii prezent în viața ta mai mult ca oricând.

Cocoș

Sfaturile prietenilor sunt de mare ajutor, ține cont de ele mai mult. S-ar putea să te aducă pe o cale mult mai bună.

Câine

Economiile tale sunt investite într-o afacere sau un vis pe care îl ai în minte de multă vreme. Dorințele devin realitate.

Mistreț

Poți petrece timp de calitate cu persoana iubită. Sunt șanse mari să vă bucurați de o cină romantică sau o călătorie.

ADVERTISEMENT