Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 septembrie 2023. Câinele se află în centrul unor mari conflicte

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 septembrie 2023. Câinele se află în centrul unor mari conflicte, în timp ce Iepurele vrea o schimbare.
10.09.2023 | 14:47
Zodiac chinezesc pentru luni 11 septembrie 2023 Cainele se afla in centrul unor mari conflicte
Zodiac chinezesc pentru luni, 11 septembrie 2023. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Tigrul s-ar putea să piardă niște bani, luni, 11 septembrie. Niște provocări dau peste cap planurile Dragonului, în timp ce pentru Cal vin niște vești bune. Maimuța pe de altă parte se simte singură.

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 septembrie 2023. Bivolul are parte de o provocare

Șobolan

Conform zodiacului chinezesc, un proiect la care visai de multă vreme, s-ar putea să prindă contur luni. Oamenii potriviți vin la locul și momentul potrivit. Ești bine aspectat și poți da lovitura așa cum îți doreai. 

ADVERTISEMENT

Bivol

Prima zi din săptămână vine cu o provocare pentru tine. Nervii îți vor fi întinși la maxim, însă totodată e și o lecție despre ce poți face și cât poți rezista. Iar recompensele vor apărea și ele între timp.

Tigru

S-ar putea să pierzi niște bani la început de săptămână. Ai cheltuit mai mult decât poți duce, iar lucrurile se vor complica pe plan financiar. Data viitoare fii mai vigilent.

ADVERTISEMENT

Iepure

Conform zodiacului chinezesc, simți nevoia de o schimbare la început de săptămână. Poate fi vorba despre job, sau chiar despre viața personală. Nu e deloc dificil însă să faci un pas în față.

Zodiac chinezesc pentru luni, 11 septembrie 2023. Călătorie pentru Șarpe

Dragon

Deși ai fi vrut să îți petreci altfel a doua parte din zi, iată că niște provocări îți vor schimba planurile. Ține minte însă, nu trebuie să le faci tu pe toate. Dacă simți că nu mai poți, impune-te.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Conform zodiacului chinezesc, se anunță o călătorie pentru tine, luni, 11 septembrie. Poate fi vorba despre ceva în interes de afaceri, ori o surpriză fulger din partea familiei. Oricum ar fi, vei ajunge să te simți bine până la finalul zilei.

Cal

Vești bune pe plan profesional pentru tine. Poate ai șansa să fii promovat, ori poate cine știe, o majorare de salariu sau un bonus bat la ușa ta. Se anunță o zi de luni fabuloasă.

ADVERTISEMENT

Oaie

Stai departe de bârfe și de orice tip de discuții aprinse, pentru că riști să cazi la mijloc. Cel mai bine vezi-ți de treaba ta și lasă-i pe alții ancorați în astfel de situații.

Cocoșul poate fi trădat

Maimuță

Te simți singur luni, 11 septembrie. Ești pe gânduri în legătură cu relația ta, dar și cu înțelegerea în familie. Cel mai bine ia-ți timp pentru tine și pune-ți ordine în minte. Atunci vei știi ce ai de făcut.

Cocoș

Conform zodiacului chinezesc pentru luni, 11 septembrie, s-ar putea să fii victima unei trădări. O persoană apropiată se dovedește a fi cu totul altceva. Înarmează-te cu răbdare și ia totul ca pe o lecție importantă.

Câine

O zi plină de conflicte și nici măcar nu ești tu vinovatul. Nu reacționa acid și stai liniștit. Deși s-ar putea să îți fie aduse niște acuzații nefondate, la final, adevăr iese la suprafață.

Mistreț

Ești cu gândul în trecut și uiți să te bucuri de prezent. Este bine să înțelegi că unele lucruri nu mai pot fi rezolvate. Tot ce poți să faci este să nu mai lași alte greșeli să se întâmple.

ADVERTISEMENT