Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 2 august 2021. Probleme financiare pentru Iepure și Capră

Zodiac chinezesc pentru luni, 2 august 2021. Apar probleme financiare pentru nativii Iepure și Capră. Vezi ce se întâmplă cu restul zodiilor.
01.08.2021 | 13:26
Zodiac chinezesc pentru luni 2 august 2021 Probleme financiare pentru Iepure si Capra
Zodiac chinezesc: luni, 2 august 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: wallpaperflare.com
ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce zodiacul chinezesc pentru luni, 2 august 2021. Află care sunt previziunile complete pentru cele 12 semne zodiacale.

Zodiac chinezesc: luni, 2 august 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Ai multe de făcut încă din prima zi a săptămânii, dar nu te descurajezi. Ai energie să duci toate treburile la bun sfârșit și poate ai timp și de o ieșire în oraș la finalul zilei.

ADVERTISEMENT

Bivol

Începi săptămâna cu o veste bună legată de job sau chiar din viața personală. Poate primești un bonus la locul de muncă sau cineva drag te contactează să vă vedeți, după mult timp.

Tigru

Au loc schimbări în plan personal și profesional și simți că este o mare presiune pe tine. Poate ar trebui să gândești pozitiv și să ceri ajutor atunci când ai nevoie.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu stai foarte bine la capitolul bani, dar nici nu ai de gând să faci un împrumut. Aștepți să vezi dacă poți obține o mărire care te-ar putea ajuta.

Dragon

Nu e cea mai productivă zi a ta, dar reușești să termini aproape toate lucrurile pe care le aveai de făcut. Simți nevoia să evadezi din rutină, să-ți reîncarci bateriile, pentru că nu mai ai destulă energie.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Încerci să te descurci cu toate lucrurile pe care le ai de făcut, dar nu poți fără ajutor. Cineva se oferă să te ajute și îți ușurează treaba.

Cal

Apar probleme în relația de cuplu sau cu un membru al familiei. Oricare ar fi situația, trebuie să ai o atitudine calmă și să nu faci reproșuri sub influența nervilor.

ADVERTISEMENT

Capră/ Oaie

Lucrurile nu merg prea bine în plan financiar și ar trebui să faci economii, să renunți la unele cheltuieli care nu sunt urgente în acest moment.

Maimuță

Sunt multe lucruri de rezolvat și apar mici obstacole care te încurcă pe parcurs. Din fericire, reușești să treci peste ele și poate chiar să termini tot ce ai de făcut la timp.

Cocoș

Primești șansa de a avansa la locul de muncă și accepți oferta, dar te temi că nu te vei descurca la fel de bine. Ar trebui să ai mai multă încredere în tine și să lași temerile deoparte.

Câine

Poate e cazul să faci niște schimbări în stilul de viață. Nu mai ai deloc energie și ar trebui să faci ceva înainte să apară probleme mai serioase.

Mistreț

Ți se propune o colaborare avantajoasă, dar nu știi dacă ai suficient timp să faci ceva suplimentar. Gândește-te bine și vezi dacă merită să ai sarcini în plus.

ADVERTISEMENT