Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 22 ianuarie. Trădare pentru Bivol, dezamăgire pentru Iepure

Zodiac chinezesc pentru luni, 22 ianuarie. Bivolul trebuie să se pregătească pentru o trădare, iar Iepurele poate să fie dezamăgit.
21.01.2024 | 14:15
Zodiac chinezesc pentru luni 22 ianuarie Tradare pentru Bivol dezamagire pentru Iepure
Zodiac chinezesc pentru luni, 22 ianuarie. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, se anunță o zi plină pentru Șobolan. Dragonul în schimb e în căutarea unor răspunsuri, în timp ce Oaia e pe gânduri. Maimuțele vor avea și ele parte de niște surprize neplăcute.

Zodiac chinezesc pentru luni, 22 ianuarie. Tigrul are de făcut o alegere

Șobolan

Ziua de luni, 22 ianuarie, se anunță a fi una destul de plină. Bine că ți-ai încărcat bateriile în weekend, pentru că ai nevoie de energie suplimentară. Toată lumea vrea ceva de la tine și ai de dus la bun sfârșit numeroase sarcini.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, vei avea parte de o trădare, luni, 22 ianuarie. Data viitoare încearcă să nu le mai povestești celor apropiați planurile tale de viitor, pentru că sunt șanse mari să te încurce. Ia totul însă ca pe o lecție de viață. Îți vei lua revanșa la un moment dat.

Tigru

Ești pusa în fața unei alegeri importante la început de săptămână. Poate fi vorba despre o schimbare de job, sau chiar o mutare. Alege cu sufletul, nu cu mintea. Vei vedea că doar așa mergi pe drumul cel bun.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ai de clarificat niște situații care te macină de multă vreme, iar luni pare ziua perfectă pentru a face un pas în față. Ai grijă însă, pentru că s-ar putea ca informația pe care o vei afla să nu fie ceea ce te așteptai.

Zodiac chinezesc pentru luni, 22 ianuarie. Calul riscă să facă o mare greșeală

Dragon

Ești în căutarea unor răspunsuri, luni, 22 ianuarie. Conform zodiacului chinezesc vrei să știi adevărul despre o persoană care a apărut în viața ta. Ai grijă însă din ce surse te informezi, ca să nu faci greșeli.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Pentru tine se anunță o călătorie fulger la început de săptămână. Poate partenerul tău de viață te surprinde, ori poate cei de la muncă te trimit într-o vizită. Să nu refuzi invitația, pentru că o schimbare de peisaj te va face să te simți mai bine.

Cal

Conform zodiacului chinezesc, ești predispus să faci o mare greșeală, luni, 22 ianuarie. Încearcă să nu te mai grăbești pentru că o să regreți mai devreme sau mai târziu. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie și cere un sfat dacă e cazul.

ADVERTISEMENT

Oaie

Ziua de luni te găsește pe gânduri. Vrei să faci niște schimbări în viața ta, dar ți-e frică de rezultate. Poate e momentul potrivit să lași pesimismul deoparte și să privești cu mai mult optimism în viitor.

Cocoșul primește un cadou

Maimuță

Nimic nu îți iese, luni, 22 ianuarie. Parcă toată lumea e împotriva ta, iar surprizele neplăcute apar la fiecare colț. Schimbă tactica dacă vrei ca anumite lucruri frumoase să se întâmple și în viața ta.

Cocoș

Conform zodiacului chinezesc, o să primești un cadou deosebit la început de săptămână. O persoană ține într-adevăr la tine și va face tot posibilul ca să o remarci. Astfel, vine o perioadă interesantă.

Câine

O veste bună pe care o așteptai de multă vreme vine luni. Poate fi vorba de promovarea mult așteptată, sau cine știe, poate chiar niște reușite pentru care ai muncit enorm în ultima perioadă.

Mistreț

Oportunitate imensă pe plan profesional pentru tine. Ai grijă însă să nu pierzi timpul despicând firul în patru și să o accepți. Cine știe când vei mai avea o astfel de șansă.

ADVERTISEMENT