Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 aprilie 2023. Caii primesc o șansă unică

Zodiac chinezesc. Predicții ale astrologilor pentru luni, 24 aprilie 2023. O zi în care Caii, și alți nativi, primesc o șansă unică.
23.04.2023 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru luni 24 aprilie 2023 Caii primesc o sansa unica
Ce vești au înțelepții din Orient pentru nativi. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Înțelepții din Orient au noi vești referitoare la zodiacul chinezesc. Predicții valabile pentru începutul de săptămână, luni, 24 aprilie 2023. Unii nativi vor primi o șansă unică, fie plan personal, fie pe plan profesional sau financiar. Trebuie să fie cu ochii în patru.

Zodiac chinezesc. Vești ale astrologilor pentru luni, 24 aprilie 2023

Totodată, unele zodii vor avea parte la început de săptămână, de răsfăț din partea persoanei iubite, iar altele își fac bagajele pentru o excursie de vis, la care s-au gândit de multă vreme. Experiențele trăite vor fi unele aparte, memorabile pentru întreaga viață.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor întâlni o persoană care le va determina să-și schimbe viziunea față de viață, față de oamenii din jurul lor, față de viitor și chiar despre ei înșiși. Nativii vor învăța cum este să te apreciezi mai mult și să reușești orice îți propui.

Bivol

Bivolii vor face economii. Nu vor mai irosi banii și și-au propus să-i cheltuiască doar în mod util, pentru nu mai rămâne pe minus de fiecare dată. Le-ar fi util și o listă cu ceea ce au cumpărat, pentru a ști în ce au investit, tot timpul.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor fi trași la răspundere de către o persoană apropiată. Aceasta le va cere explicații în legătură cu niște vorbe rele pe care acești nativi le-au transmis altora. Tigrii ar face bine să-și recunoască vina și să nu mai repete greșeala niciodată.

Iepure

Iepurii vor fi cu capul în nori. O persoană pe care au văzut-o de curând le-a rămas în minte și cred că s-au îndrăgostit de aceasta. Nu ar strica să ia legătura cu ea și să-și împărtășească sentimentele. Indiferent de rezultat, pentru a nu regreta mai târziu.

ADVERTISEMENT

Dragon

Dragonii vor avea de a face cu un conflict la serviciu. Oboseala își va spune cuvântul, dar ar fi bine să discute despre ceea ce îl deranjează cu cei de la conducere. Astfel, vor evita pe viitor altercațiile, iar un concediu va fi binemeritat în următoarele zile.

Șarpe

Șerpii vor pune la punct toate treburile pe care și le-au propus luni. De dimineață până seara târziu vor fi pe drumuri, vor fi foarte energici și vor stârni uimire printre cei din jur, deoarece nu i-au mai văzut astfel de multă vreme. Efortul va merita, însă, căci Șerpii se vor simți la final de zi împăcați cu ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii primesc o șansă unică în viață. Vor avea oportunitatea de a pleca peste hotare, la un loc de muncă mai bun, iar acolo să se bucure de succes pe plan financiar din plin. Astfel, vor achiziționa lucruri pe care le-au visat și își vor schimba radical destinul.

Capră

Caprele vor purta o discuție serioasă cu familia. Faptele lor din ultima vreme sunt ușor condamnabile, astfel că trebuie să dea explicații serioase. De asemenea, li se recomandă să găsească o soluție pentru a nu le mai repeta, căci îi supără pe cei dragi.

Maimuță

Maimuța își va face bagajele și va pleca într-o vacanță la care mulți visează. Acolo se va distra cu persoana iubită și se va detașa de toate apăsările interioare. Va face pace cu ea însăși și nu va mai permite nimănui să-i calce orgoliul în picioare, așa cum s-a întâmplat până acum.

Cocoș

Cocoșii se vor simți trădați. Unul dintre prieteni i-a mințit în legătură cu o situație importantă, iar ei nu se așteptau la asta. Ar face bine să nu mai discute cu ei și să le spună verde în față că nu le-a plăcut atitudinea lor, pentru nu lăsa loc de interpretări.

Câine

Câinii sunt luați prin surprindere de către apropiați. Deși este luni, vor fi invitați într-o scurtă călătorie la munte, unde să se bucure de o vreme frumoasă. Acolo se vor destinde și se vor elibera de toate lucrurile toxice pe care le-au acumulat în suflet, în ultima vreme.

Mistreț

Mistreții vor fi cu gândul întreaga zi la cum să facă mai mulți bani. Dacă își vor prioritiza anumite sarcini, ar putea să le reușească ceea ce visează de multă vreme. Important este să nu se abată de la ceea ce și-au propus, căci altfel vor avea de suferit.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant