Life

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021. Bivolii și Mistreții au noroc la bani

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021: Bivolii și Mistreții au mare noroc la bani, dar nu sunt singurii!
09.10.2021 | 10:45
Zodiac chinezesc pentru saptamana 1117 octombrie 2021 Bivolii si Mistretii au noroc la bani
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou zodiac chinezesc, cel pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021, vine o perioadă plină de surprize și vești bune, dar și una cu câteva obstacole.

Între 11 și 17 octombrie 2021, toate zodiile vor avea ceva de învățat. Unele vor forma legături noi, în timp ce altele se vor concentra asupra consolidării relațiilor pe care le au în prezent.

ADVERTISEMENT

Bivolii și Mistreții se numără printre cei mai avantajați nativi din punct de vedere financiar. Pentru Bivoli, săptămâna poate aduce contracte noi, extrem de bune, care îi scot din criză.

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 octombrie 2021

Mistreții pot primi niște bani pe care i-au împrumutat mai de mult anumitor persoane, sume de care au și uitat.

ADVERTISEMENT

Dragonii se orientează ceva mai bine în relațiile de prietenie. Încep să realizeze în cine merită să își pună încrederea.

Șerpii reușesc să se implice în noi proiecte și sunt extrem de apreciați pentru dedicarea lor. Pentru acești nativi, săptămâna va fi una excelentă.

ADVERTISEMENT

Șobolanii trebuie să poarte niște discuții extrem de importante cu persoanele vârstnice din familie. Participă la un conflict de idei între generații.

Câinii din zodiacul chinezesc recurg la tot felul de tehnici noi pentru a-și face loc în anumite anturaje. Caută cu orice preț să fie în centrul atenției.

ADVERTISEMENT

Oile devin mai organizate

Oile pun din ce în ce mai mult preț pe rigoare. Își organizează totul la punct și virgulă și nu vor să iasă din acest spirit pragmatic.

Iepurii se implică în tot felul de situații interesante din punct de vedere sentimental. Le poate ieși în cale persoana pe care o căutau de multă vreme.

Caii sunt căutați de toată lumea. E o săptămână nebună pentru ei, o săptămână care îi va obosi destul de mult. Simt nevoia unei vacanțe, unei pauze.

Cocoșii acceptă greșelile pe care le-au făcut în raport cu cineva drag și le vor recunoaște fără probleme. Fac un pas în spate și dau dovadă că știu să își asume lucrurile neplăcute.

Tigrii au o perioadă nemaipomenită din punct de vedere financiar. Obțin niște sume frumoase de bani din colaborări pe sufletul lor.

Maimuțele aleg foarte atent oamenii cărora se deschid. Nu vor să stea la taclale cu oricine, așa că pentru mulți pot părea reci și ignoranți.

 

ADVERTISEMENT