Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 iulie 2023. Trădare dureroasă pentru Maimuță

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 iulie 2023. Maimuța are parte de o trădare dureroasă, în timp ce Mistrețul se simte singur.
23.07.2023 | 13:55
Zodiac chinezesc pentru luni 24 iulie 2023 Tradare dureroasa pentru Maimuta
Zodiac chinezesc pentru luni, 24 iulie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Bivolul trebuie să facă o schimbare în viața sa. La rândul său, Dragonul are nevoie de o nouă tactică dacă vrea să ajungă unde își dorește. Pentru Cal în schimb se anunță o zi cât se poate de productivă.

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 iulie 2023. Iepurele e pus pe ceartă

Șobolan

Îi judeci prea mult pe cei din jurul tău și uiți să mai arunci o privire și în curtea ta. Nu mai fii atât de critic pentru că riști să te trezești singur și să nu înțelegi cum ai ajuns în acest punct.

ADVERTISEMENT

Bivol

Conform zodiacului chinezesc, e momentul perfect să faci o schimbare. Te simți cam nemulțumit de mai multe aspecte din viața sa. Renunță la cei care nu te mai fac să zâmbești și mai pune-te și pe primul loc.

Tigru

S-ar putea să pierzi niște bani într-un context nefavorabil. Poate pe stradă, sau poate într-o investiție nereușită. Nu e un capăt de lume, ci doar o lecție. Data viitoare încearcă să fii mai atent la anumite detalii.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ziua de luni, 24 iulie 2023 te găsește pus pe ceartă. Parcă orice replică venită de la cei din jurul tău îți strică starea. Nu te mai consuma și mai lasă de la tine. Oricum ziua va trece destul de repede.

Zodiac chinezesc pentru luni, 24 iulie 2023. Oaia își întâlnește marea dragoste

Dragon

Mai bine schimbă tactica dacă vrei rezultate. Vezi singur că în maniera de acum, nimic nu îți merge. Iar astrele te favorizează oricum. Conform horoscopului chinezesc, orice decizie iei luni, va avea un rezultat bun.

ADVERTISEMENT

Șarpe

O persoană din trecut revine în viața ta și te face să te simți bulversat. Tratează totul cu indiferență. Nu te măcina pentru lucruri care oricum au trecut. De asemenea, lasă-i pe cei care ți-au făcut rău să trăiască cu alegerile lor.

Cal

Te așteaptă o zi cât se poate de productivă. Parcă toate merg ca pe roate luni, 24 iulie. S-ar putea ca și șefii tăi să observe acest lucru, așa că să nu te mire dacă până la finalul zilei auzi ceva de un bonus ori de o promovare.

ADVERTISEMENT

Oaie

Conform zodiacului chinezesc, marea dragoste bate la ușa ta la început de săptămână. Poate fi vorba despre o iubire din trecut, care revine și e mai intensă ca oricând. Deschide-ți sufletul, pentru că lucruri frumoase se pot întâmpla.

Cocoșul dă lovitura

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, vei avea parte de o trădare luni. Ce este și mai dureros e faptul că vine de la o persoană la care nu te-ai fi gândit vreodată. Încarcă-te cu energie și ia totul ca pe o lecție. Mai bine mai devreme decât prea târziu.

Cocoș

Ai toate șansele să dai marea lovitură dacă știi să mai spui și ”da”. O oportunitate imensă bate la ușa ta. Nu mai fii reticent, pentru că nu știi cum viața ta se poate schimba într-o clipă, în mult mai bine.

Câine

Nu mai despica firul în patru. Nu trebuie să înțelegi totul ca să fii fericit. Bucură-te de toate oportunitățile pe care le ai, dar și de oamenii care te susțin necondiționat. Unii chiar te apreciază de la distanță.

Mistreț

Te simți mai singur ca oricând la început de săptămână. Conform zodiacului chinezesc, realizezi că nimeni nu vrea să ajungi acolo unde îți dorești. Încearcă însă să mai vezi și alte persoane din jurul tău. Nu știi de unde apar cei potriviți pentru tine.

ADVERTISEMENT