Life

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 februarie. Dragonii vor fi puși la încercare

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 februarie. Tigrul are parte de câștiguri substanțiale, iar Câinele va trebui să ia decizii importante.
25.02.2024 | 13:00
Zodiac chinezesc pentru luni 26 februarie Dragonii vor fi pusi la incercare
Zodiac chinezesc pentru luni, 26 februarie. Mistreții vor avea o săptămână agitată. Sursa foto: Canva
ADVERTISEMENT

Săptămâna debutează în forță pentru toate zodiile. Niciun nativ al Zodiacului chinezesc nu va scăpa de provocări și de situații limită. Însă, după câteva momente tensionate, apele se vor liniști și vor primi cu toții vești bune. Iată ce le așteaptă pe toate zodiile la început de săptămână!

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 februarie. Câștiguri substanțiale pentru Tigru

Șobolan

Ți-ai făcut planuri mari pentru azi, dar se pare că nu este ziua ta norocoasă. Prietenii te-au lăsat baltă, așa că va trebui să te resemnezi cu ideea.

ADVERTISEMENT

Bivol

Tensiunile sunt mai prezente ca niciodată între tine și familie. Simți că nimeni nu te înțelege și vrei să îți faci vocea auzită. Ar trebui să îți alegi cu grijă cuvintele, astfel încât să nu superi pe nimeni prea mult.

Tigru

Apar oportunități de ordin financiar pentru tine, așa că ai face bine să nu le dai cu piciorul. Trebuie să fii foarte atent la cum gestionezi situația, astfel încât să fie în avantajul tău.

ADVERTISEMENT

Iepure

Nu știi prea bine ce vrei de la cei din jurul tău, iar asta ar putea să-i debusoleze destul de mult. Fii mai sigur pe ideile tale și spune ceea ce gândești fără să îți fie frică.

Dragon

Certurile sunt la ordinea zilei în cuplu. Partenerul de viață nu te mai mulțumește deloc, iar asta te face să simți nevoia unei schimbări. Nu este exclus să vrei să pui punct acestui angajament.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu ai energie, iar asta se vede. La locul de muncă ai foarte multe atribuții și simți că totul te copleșește. Noroc că te poți baza pe colegii tăi la nevoie care te vor ajuta fără să ezite.

Zodiac chinezesc pentru luni, 26 februarie. Maimuța este frustrată la locul de muncă

Cal

Azi vei întâlni o persoană care îți va schimba percepția despre viitor. Afli că ai foarte multe puncte în comun cu ea și că rezonați foarte bine. Vrei să o ții cât mai mult în anturajul tău.

ADVERTISEMENT

Capră

Ești nevoit să faci anumite compromisuri pentru ca lucrurile să decurgă bine acasă, dar și la muncă. Nu este deloc pe placul tău, dar știi că doar așa vei ajunge la un consens cu cei din jur.

Maimuță

Nu ești deloc mulțumit la locul de muncă și tinzi să aduci astfel de frustrări acasă. Nu este deloc comod pentru familie să te vadă mereu tensionat și supărat. Poate că ar trebui să faci o schimbare.

Cocoș

Banii nu trag deloc la tine. Ai încercat să te organizezi și să faci economii, dar degeaba. Mereu găsești lucruri noi pe care să dai banii, iar, în mare parte, sunt doar mofturi de moment.

Câine

Azi vei fi pus în fața unei alegeri dificile. Răspunsurile pe care le vei da îți vor dicta viitorul, așa că totul depinde doar de tine și de diplomația ta.

Mistreț

Săptămâna începe cu multă agitație pentru tine, mai ales la locul de muncă. Pe seară, îți vei face ordine în program și afli că ai timp să te vezi cu prietenii. O astfel de ieșire te va ajuta să te detensionezi.

ADVERTISEMENT