Life

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia care în curând va da lovitura vieții sale. Succes pe toată linia!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. O zodie va da o lovitură uriașă și va atinge succese nebănuite, chiar în zilele următoare.
20.02.2024 | 10:44
Horoscop rune Mihai Voropchievici Zodia care in curand va da lovitura vietii sale Succes pe toata linia
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. În zilele următoare, o zodie va da lovitura supremă. Are parte de câștiguri pe toate planurile, iar FANATIK dezvăluie tot!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Zodia pentru care vin zile de glorie

Până la sfârșitul săptămânii, adică până pe 25 februarie 2024, o zodie va avea parte de succese pe toată linia. Lucrurile vor în favoarea lor, indiferent de ce decizie vor lua acești nativi.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Este vorba despre un semn de pământ pentru care soarta nu a prea zâmbit în ultima vreme. Cei născuți în zodia norocoasă au întâmpinat tot felul de opreliști, de obstacole de-a lungul ultimelor săptămâni. Iată că nu aduce anul ce aduc zilele următoare, unele în care va curge lapte și miere.

Capricornii sunt cei pentru care runele aduc numai bine în câteva zile. Pentru ei a ieșit în față runa Wunjo, cea mai norocoasă dintre toate. Vor da o lovitură de grație atât pe plan amoros cât și pe plan profesional/ financiar. Ce se întâmplă, însă, cu celelalte 11 zodii?

ADVERTISEMENT

Ei bine, continuăm cu Vărsătorii și despre ei aflăm că n-au zile tocmai roz. Dimpotrivă, se vor angrena în tot felul de discuții aprinse, conflictuale, pentru că vor să câștige o bătălie importantă. Nu vor mai ține nimic pentru ei, se vor lupta cu toate armele de care dispun.

Peștii, în schimb, vor să se retragă nițel și să se autoanalizeze. Vor sta doar ei cu Divinitatea și vor trage niște concluzii importante pentru liniștea lor sufletească. Se vor învălui într-o aură de mister, așa că ar fi bine să nu fie prea deranjați. Poate ieși urât dacă sunt scoși din matcă.

ADVERTISEMENT

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Berbecii sunt protejați de toate relele în această săptămână. Au parte de protecție divină, așa că nu trebuie să își mai facă griji pentru nimic, cel puțin în următoarele cinci zile. Nativii de foc dau de cele mai frumoase momente, de o evoluție în viața lor.

Taurii pornesc la drum

Taurii au chef de drumeții. Sunt gata de călătorit, așa că tot ce le rămâne de făcut este să își facă bagajele și să aleagă un partener de voiaj pe măsură. Niște locuri fascinante îi așteaptă, destinații unde își pot încărca bateriile, dar se pot și distra.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să aibă ochii larg deschiși și urechile ciulite. Un mesaj venit aproape de nicăieri le poate schimba complet percepțiile asupra vieții. Vor afla un adevăr important.

Racii nu trebuie să forțeze deloc mâna norocului. Surprizele plăcute vin doar pentru cei care știu să le aștepte. Așadar, nu e cazul să se grăbească. Nu sunt într-o cursă cu nimeni, poate doar cu ei înșiși.

Leii sunt gata să facă o schimbare majoră în viața lor. Unii nativi de foc schimbă locul de muncă, alții se mută în casă nouă. În orice caz, schimbarea le va fi prielnică.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Fecioarele rezolvă multe dileme doar angajând o conversație serioasă cu ceilalți membri ai familiei. Vor afla soluții la problemele apăsătoare. Balanțele, pe de altă parte, află un adevăr care le poate marca tot restul vieții.

Scorpionii trebuie să lase toate grijile deoparte, căci multe dintre ele sunt temeri nejustificate. Săgetătorii fac un pas important în față. În viața lor se va produce un salt calitativ, rapid, chiar de mâine încolo.

 

ADVERTISEMENT