Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Tripleta astrală care ne dă viața peste cap. Atenție, Raci și Lei!

Horoscop Camelia Pătrășcanu: o super-conjuncție va avea loc și ne va da viețile peste cap. Previziuni exclusive, pentru FANATIK!
19.02.2024 | 11:35
Horoscop Camelia Patrascanu Tripleta astrala care ne da viata peste cap Atentie Raci si Lei
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Mercur-Soare-Saturn vine cu o serie de lucruri interesante, din 23 februarie 2024, de care e bine să ținem cont.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția care ne schimbă viețile

Este o tripletă absolut minunată, o conjuncție în Pești, iar întâlnirea celor trei aștri are șansa să activeze toată înțelepciunea pentru a lua cele mai bune decizii pentru noi. Adoptăm și atitudini pline de înțelepciune, de ce se produc anumite consecințe sau efecte ori cum trebuia să fim noi ca să obținem alte rezultate.

ADVERTISEMENT

Sunt zile în care putem avea multe văluri care cad și ne dăm seam de multe lucruri. Tripleta e în aspect foarte bun cu Jupiter din Taur. Înțelepciunea ne ajută în rezolvarea problemelor curente. Se poate activa o anumită știință, o anumită cunoaștere. Intrăm în contact cu propriul nostru subconștient.

Pe de altă parte, în probleme legate de vindecare, conjuncția ne oferă calea cea mai bună pentru a ne menține sănătatea. Putem fi mai preocupați de calitatea hranei, de orele de odihnă și condițiile de lucru.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Berbeci, conjuncția Mercur-Soare-Saturn din Pești aduce o minte mai iscoditoare. Își pot da seama de un șir de cauze și efecte. Trebuie să vadă ce au făcut greșit pentru a îmbunătăți anumite aspecte ale vieții lor. Sunt multe fise care cad și simt care este calea lor.

Taurii au o perioadă în care își dau seama care e rolul lor și locul lor potrivit în lumea asta. Se gândesc că e mai importantă calitatea călătoriei și felul în care se simt în viața lor. Sunt mai atenți la constrângerile subtile care există în anumite contexte.

ADVERTISEMENT

Racii își reconfigurează ideile

Gemenii au o înțelepciune dată de a înțelege ce responsabilități e cazul să își asume și care nu. Participă la anumite proiecte, poate chiar li se face curte. Au înțelepciunea de a nu se lăsa seduși de propuneri false sau care nu li se potrivesc.

Racii își cântăresc crezurile și valorile, adevărurile. Pot constata că ei cred în lucruri care pe alții nu îi mai animă. Încep să găsească o cale mai constructivă de a se raporta la propriile lor crezuri. Unele principii rămân de acum discrete. Stabilesc ce și cât mai comunică oamenilor din jur.

ADVERTISEMENT

Leii au și ei multă înțelepciune în felul în care înțeleg cauzele unor eșecuri. Nu sunt mulțumiți de felul în care au evoluat lucrurile și vor să înțeleagă de ce s-au întâmplat lucrurile într-un fel și nu în altul.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Fecioarele, cu Soarele, Saturn și Mercur pot avea multe situații cu întâlniri importante, cu angajamente, cu semnarea unui contract, cu începutul unei colaborări. De aceea, e bine să analizeze care sunt cutumele, formalitățile. Să cunoască o anumită etichetă e important. Pot impresiona, nu calcă strâmb și nu creează situații hilare.

Balanțele au planetele cu mobilizare și muncă, dar și cu o riguroasă analiză a activităților inutile. Sunt atente unde se pierde timpul, unde sunt timpii morți. Cumva, acum vor să fie mai eficiente și să rămână doar cu preocupările care sunt sănătoase și utile pentru ele.

Capricornii se întorc la pasiuni mai vechi

Scorpionii au o conjuncție plină de iubire. Pot avea mai multă blândețe, pot fi mai iertători. Au dorința de a-și oferi serviciile, pentru a împăca, pentru a ajuta, pentru a vindeca persoana de lângă ei.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii au planete care aduc rememorarea unor evenimente din trecut, care i-au afectat în biografia lor. Le este răscolită un pasaj din biografie care a fost mai tulburător, dar cu scopul de a corecta și vindeca. Au multe gânduri care revin, amintiri care revin, nu trebuie să fie surprinși.

Capricornii au multe discuții, gânduri legate de pasiuni. Simt nevoia să resuscite în viața lor ceva, să iasă din rutină. Poate fi vorba chiar de un sport, de ceva ce adorau să facă în perioada adolescenței. Vor să se întoarcă la perioada în care intuitiv făceau ce trebuie.

Vărsătorii au tripleta astrală plină de perspicacitate, prevedere, înțelepciune. Toate calitățile, foarte utile în profesia lor, sunt scoase acum în evidență. Își dau seama care este calea pe care trebuie să o urmeze ca să ducă la bun sfârșit o anumită acțiune.

Peștii sunt înțelepți, preocupați să înțeleagă mecanismele propriei lor gândiri. Își aduc aminte de ei înșiși cum erau cândva. Învață cum să facă lucruri, au o tehnică, deprind o metodă prielnică lor pentru a se mobiliza mai bine. Previziunile Cameliei Pătrășcanu le găsiți și în format VIDEO, aici, pe pagina de YouTube ASTROFANATIK

 

ADVERTISEMENT