Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 23 martie 2021. Șarpele nu este prea convingător cu partenerul

22.03.2021 | 13:33
Zodiac chinezesc pentru marti 23 martie 2021 Sarpele nu este prea convingator cu partenerul
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru marți, 23 martie 2021, prevede surprize și momente frumoase din punct de vedere sentimental și emoțional pentru unele zodii. 

Așadar, unele semne zodiacale se concentrează mai mult pe partenerul de viață, în timp ce altele sunt dispuse să spună „pas” și să o ia de la capăt cu altcineva.

ADVERTISEMENT

Mesajul marilor înțelepți din Orient pentru cei 12 nativi este să nu se grăbească și să ia lucrurile pe rând. Sinceritatea este foarte importantă și ea.

Zodiac chinezesc pentru marți, 23 martie 2021, pentru toate zodiile

Șobolan

Pot apărea probleme din cauza sincerității tale debordante. Nu ar strica să nu spui lucrurilor pe nume și să te gândești de două ori înainte.

ADVERTISEMENT

Bivol

Ești ocupat până peste urechi, dar ai senzația că nu faci nimic util. Parcă nu reușești să ajungi deloc acolo unde ți-ai propus. Caută mai bine alt scop.

Tigru

E o zi perfectă pentru a reveni la pasiunile uitate. Concentrează-te pe ceea ce îți face plăcere și îți aduce o energie interioară foarte mare.

ADVERTISEMENT

Iepure

Deschide bine ochii și fii mai atent la sfera banilor. Cheltui mai mult decât câștigi și datoriile te ajung din urmă. Fii mai chibzuit în această privință.

Dragon

Ești ocupat cu planurile și investițiile, dar ține cont și de sfaturile celor din jur. Ți-ar prinde bine câteva îndemnuri din partea prietenilor.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu reușești sub nicio formă să-ți convingi partenerul de viață să mergeți într-o scurtă vacanță. Jumătatea ta vrea să faceți economii pentru vară.

Cal

Nu te mai feri să spui ce simți. Cel de lângă tine abia așteaptă să-i împărtășești sentimentele. Ia-ți inima în dinți și spune ce ai pe suflet.

Capră

Te gândești serios să faci marele pas cu jumătatea ta. Sunteți pe aceeași lungime de undă și vă completați de minune în tot ce faceți.

Maimuță

Treci prin niște stări sufletești foarte intense. Ești un amalgam de gânduri și senzații și nu mai știi cum să ieși la liman.

Cocoș

O ceartă ți-ar putea strica întreaga zi, dacă pui la suflet. Uită toate vorbele și axează-te pe ce ai de făcut. Gândește-te mai mult la tine.

Câine

O mărturie neașteptată te face să fii confuz și să nu mai știi încotro să te îndrepți. Nu te grăbi să iei unele decizii, ai timp suficient.

Mistreț

Simți nevoia să faci mici compromisuri în relație, dar partenerul face același lucru? Poate ar fi bine să reanalizezi întreaga situație.

ADVERTISEMENT