Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 28 februarie 2023. Nativul Tigru e foarte determinat

Zodiacul chinezesc pentru marți, 28 februarie 2023, aduce numeroase schimbări, dar și ambiție, perseverență și încredere.
27.02.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru marti 28 februarie 2023 Nativul Tigru e foarte determinat
Zodiac chinezesc pentru marți, 28 februarie 2023, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Marii înțelepți din Orient transmit că ultima zi din luna februarie are semne bune pentru majoritatea nativilor. Se anunță o zi perfectă pentru familie și gașca de prieteni.

Zodiac chinezesc pentru marți, 28 februarie 2023, pentru fiecare zodie în parte

Șobolan

Stresul și oboseala se fac simțite în viața ta. Ești atenționat după ce în ultima perioadă ai tras din greu pentru visele tale, ia o mică pauză.

ADVERTISEMENT

Bivol

Vin schimbări de bun augur, în special în viața personală. E timpul să renunți la oamenii toxici, care îți spun că nu poți evolua frumos.

Tigru

Nimeni și nimic nu îți stă în cale atunci când îți propui ceva. Ești foarte puternic și determinat să ajungi acolo unde vrei dintotdeauna.

ADVERTISEMENT

Iepure

Radiezi de fericire de când a apărut în viața ta o persoană nouă cu care ai foarte multe lucruri în comun. Se naște o relație de dragoste.

Dragon

A venit momentul să te pui pe primul plan mai des și să te gândești la acele lucruri care te bucură. Fii puțin egoist.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Poți intra în conflict cu o persoană foarte apropiată care nu este deloc de acord cu ideile și planurile tale de viitor.

Cal

Se anunță producerea unor schimbări majore care vin odată cu înaintarea în vârstă. Te-ai cam săturat să bați pasul pe loc.

ADVERTISEMENT

Capră

Neînțelegeri cu persoana iubită. Nu reușiți să fiți pe aceeași lungime de undă și asta se vede din comunicarea precară.

Maimuță

Îngrijește-te mai mult de sănătate, e mai importantă decât orice altceva. Mergi la medic dacă simți că este ceva în neregulă cu tine.

Cocoș

Ai parte de momente frumoase alături de familie și copii. Este o zi pe care nu o vei uita prea curând și la care te vei gândi constant.

Câine

Sunt șanse mari să-ți întâlnești sufletul pereche acolo unde te aștepți mai puțin. Poate fi la coadă la bancă sau la piață.

Mistreț

Lasă mai mult de la tine, mai ales atunci când vine vorba de persoanele care țin la tine cu adevărat. Fii mai maleabil.

ADVERTISEMENT