Life

Zodiac chinezesc pentru marți, 4 octombrie 2022. Șobolanii, în suspans

Zodiac chinezesc pentru marți, 4 octombrie 2022. Află ce ți-au rezervat astrele. Urmează momente de suspans pentru Șobolani.
03.10.2022 | 13:32
Zodiac chinezesc pentru marti 4 octombrie 2022 Sobolanii in suspans
Zodiac chinezesc pentru ziua de marți, 4 octombrie 2022. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Nativii zodiacului chinezesc primesc noi vești despre destinul lor. Unii dintre ei vor avea parte de momente memorabile marți, 4 octombrie 2022.

Zodiac chinezesc pentru marți, 4 octombrie 2022. Ce ți-au rezervat astrele

Șobolanii vor fi în suspans, iar Bivolii vor avea parte de o surpriză plăcută de la persoana iubită. Află ce se întâmplă și cu zodia ta.

ADVERTISEMENT

Șobolan

Șobolanii vor petrece timp frumos alături de persoana iubită. Aceasta le va duce într-o excursie la care au visat de multă vreme.

Bivol

Norocul va da peste voi. S-ar putea să găsiți o sumă importantă de bani și viața să vi se schimbe radical. Fiți cu ochii în patru.

ADVERTISEMENT

Tigru

Tigrii vor fi uimiți de persoana iubită. Aceasta le va oferi un cadou simbolic și îi vor face să se simtă speciali. Urmează clipe de vis.

Iepure

Iepurii vor fi în extaz. Cineva drag îi va duce într-un loc de vis, unde se vor destinde și vor uita de grijile apăsătoare. Fiți pe fază, căci urmează un moment important.

ADVERTISEMENT

Dragon

Nu veți mai lăsa pe nimeni să vă calce pe nervi. Starea voastră este mult mai importantă decât vorbele celorlalți. Este bine că ați conștientizat acest lucru.

Șarpe

Șerpii vor descoperi un secret uimitor despre o persoană apropiată. S-ar putea simți ușor dezamăgiți, dar vor trece ușor peste moment.

ADVERTISEMENT

Cal

Caii vor avea dificultăți de concentrare la locul de muncă. Nimic pare că nu le va merge bine și vor începe să fie agitați.

Capră

Caprele vor începe un nou capitol în viața lor. Sentimentul va fi unic, iar ele vor deveni mai recunoscătoare față de tot ceea ce au agonisit până acum.

Maimuță

Maimuțele vor pune bani deoparte. Urmează un moment important din viața lor, pentru care se vor pregăti atent și cu discreție. Nu vor dezvălui nimănui din ceea ce au planificat.

Cocoș

Soarele va ieși pe strada acestor nativi. Le va aduce multă bucurie și vești bune. Totul are legătură cu o persoană mai veche, din trecut.

Câine

Câinii vor fi mai înțelepți și mai buni cu ei înșiși. Se vor redescoperi și vor acționa după propriile obiective. Totodată, noi oportunități se ivesc în cale.

Mistreț

Salariul la locul de muncă vi se va mări și ați putea fi avansați pe funcție. Pe tot parcursul zilei veți fi încărcați de energie bună.

ADVERTISEMENT