Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 14 octombrie 2020. Dragonii au parte de relaxare

13.10.2020 | 11:50
Zodiac chinezesc pentru miercuri 14 octombrie 2020 Dragonii au parte de relaxare
Zodiac chinezesc: marți, 1 decembrie 2020. Capra trebuie să aibă grijă la sănătate. Sursa foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodiacul chinezesc pentru ziua miercuri, 14 octombrie 2020, preconizează o zi plină pentru nativi. Aceștia au de rezolvat o multitudine de treburi în plan profesional sau vor avea de a face cu dileme, provocări sau neînțelegeri în planul personal.

Ziua vine cu încercări, dar astrele vor influența nativii spre rezolvări rapide și mulțumitoare. Sunt și câștiguri financiare prevăzute pentru unele semne, în timp de altele vor avea mici neplăceri cauzate de starea de sănătate.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă aduce previziunile complete ale înțelepților din Orient pentru ziua de miercuri, 14 octombrie 2020.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 14 octombrie 2020, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

Ziua vine încărcată cu tot felul de activițăți pe care nu le aveai în plan. La locul de muncă apar noi proiecte pe care trebuie să le iei în primire, iar, odată ce ai ajuns acasă, o să ai surpriza ca ceva să nu funcționeze optim și să fie nevoie de anumite reparații sau schimbarea respectivului obiect.

ADVERTISEMENT

Bivol

Partenerul de viață s-a gândit că nu ai suficiente lucruri pe cap și a venit cu ideea unei schimbări de peisaj. Îți surâde gândul unei evadări de câteva zile, dar nu ai timp suficient să termini treaba la job. Încerci să găsești o soluție care să împace pe toată lumea și cea mai bună idee ți se pare că ar fi să amâni plecare pentru săptămâna viitoare.

Tigru

Astrele prevăd un câștig financiar care ar putea să apară astăzi. Sunt bani veniți din diverse surse, pot fi niște datorii mai vechi ale unui membru din familie, bani pe care nu sperai să-i mai recuperezi, sau poți să câștigi un venit suplimentar din niște tranzacții pe care le vei face.

ADVERTISEMENT

Iepure

Ziua debutează cum se poate mai prost. Te-ai trezit cu o migrenă care nu te lasă să gândești prea limpede și te întrebi cum vei face față stresului și agitației de la locul de muncă. Îți va veni în ajutor un membru al familiei, care are mereu o mică farmacie cu el. Administrarea unui analgezic îți va face ziua mai frumoasă și vei fi apt de muncă și binedispus.

Dragon

Ziua aduce cu ea momente de relaxare. La locul de muncă toată lumea e fericită pentru reușita recentă a unui proiect, iar oamenii au chef de sărbătorit și mai puțin de muncă. Toată lumea crede că meritați o mică pauză pentru a vă bucura cum se cuvine de succesul înregistrat. Acasă domnește liniștea și armonia.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Nu reușești să te pui de acord cu partenerul de viață cu privire prezența la o petrecere despre nu aveți aceleași gânduri. Crezi că e pierdere de vreme și o să-ți aducă și o stare de oboseală de care nu ai nevoie în momentul de față. Persoana iubită vrea să mai iasă în lume și insistă să mergeți. Rezolvarea va întârzia să apară, oscilezi între a limita timpul în care vei fi prezent acolo sau a îndemna partenerul să meargă singur.

Cal

Volumul de sarcini pe care le vei avea de rezolvat în ziua de miercuri îți vor da senzația că nu o să mai termini niciodată cu munca. Ești obosit și stresat încă de dinainte de pauza de la prânz și te exasperează ideea că vei fi nevoit să rămâi peste program. Un coleg e dispus să-ți dea o mână de ajutor și vei termina mai repede decât sperai.

Capră/ Oaie

Nu reușești să împaci viața personală cu cea profesională. Ai impresia că nu există suficient timp pentru amândouă. Nu ai fost niciodată expert în a prioritiza activitățile pe care le întreprinzi așa că vei cere ajutorul cuiva care să te lumineze în privința lucrurilor care mai pot aștepta, astfel încât să ajungi acasă la ora normală.

Maimuță

Nu treci prin cea mai roz perioadă a vieții, sunt multe probleme, atât personale, cât și profesionale care te fac să vezi lucrurile în culori mai închise decât sunt cu adevărat. Vestea bună e că mare parte din probleme își vor găsi rezolvarea în cursul zilei de miercuri, iar tu vei căpăta din nou senzația că nu o să eșuezi pe toate planurile.

Cocoș

Ești plin de entuziasm datorită unei vești pe care ai primit-o recent și care o să-ți schimbe perspectivele profesionale. E vorba de o posibilă avansare pe care ți-o dorești de multă vreme sau de un răspuns pozitiv din partea unui angajator pentru un post pe care îl vânai de câțiva ani.

Câine

Ceva nu merge chiar bine în relațiile dintre membrii familiei. Au avut loc niște certuri sau neînțelegeri care i-au făcut pe aceștia să se depărteze unii de alții, lucru care îți aduce tristețe. Te gândești la o eventuală reuniune pe care să o faci, astfel încât să poți să aplanezi conflictele și să trăiești cu impresia că nu ai stat nepăsător.

Mistreț

Sunt niște drumuri pe care trebuie să le faci astăzi. Un prieten sau o rudă te-a invitat pentru a petrece după-amiaza împreună, lucru care ți se pare foarte agreabil, dar nu prea îți convine că trebuie să te deplasezi prea mult până la respectiva persoană și înapoi. Crezi că varianta optimă pentru a rezolva dilema e să mai inviți pe cineva la întâlnire ca să ai cu cine să împarți orele de condus.

ADVERTISEMENT