Life

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 5 iulie 2023. Șarpele dă lovitura, Calul e în stare de orice

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 5 iulie 2023. Șarpele are șansa să dea marea lovitură. De cealaltă parte, Calul e în stare de orice.
04.07.2023 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru miercuri 5 iulie 2023 Sarpele da lovitura Calul e in stare de orice
Zodiac chinezesc pentru miercuri, 5 iulie 2023. Sursă foto: The Sun
ADVERTISEMENT

Conform zodiacului chinezesc, Bivolii au de depășit niște situații complicate. Pentru Oaie se anunță de asemenea câteva conflicte, în timp ce Maimuța găsește niște răspunsuri. Câinele pe de altă parte este în sfârșit fericit.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 5 iulie 2023. Șobolanul are mult de muncă

Șobolan

Conform zodiacului chinezesc, te așteaptă o zi plină, miercuri, 5 iulie. Înarmează-te cu forțe proaspete, pentru că vei avea mai mult de muncă. La finalul zilei însă, întreg efortul se va merita, așa că ai răbdare.

ADVERTISEMENT

Bivol

Niște situații complicate îți cam dau planurile peste cap în mijlocul săptămânii. Riști să nu mai poți pleca în concediul mult visat, ori ceva să meargă prost acasă. Încearcă însă să rezolvi lucrurile treptat și nu te enerva.

Tigru

Nu mai despica firul în patru atunci când îți merge bine. Pierzi lucruri esențiale, iar șansele se scurg în cazul tău. Dacă nu știi ce să faci, mai bine consultă-te cu o persoană apropiată, pentru că te va ajuta enorm.

ADVERTISEMENT

Iepure

Dragostea bate la ușa ta, astfel că dacă ești singur, ai grijă să și deschizi. Ai șansa să trăiești o frumoasă poveste de dragoste dacă decizi să lași trecutul în urmă și să te bucuri de prezent.

Zodiac chinezesc pentru miercuri, 5 iulie 2023. Dragonul primește bani

Dragon

Conform zodiacului chinezesc, ziua de miercuri, 5 iulie, vine cu un surplus financiar. Fie primești un bonus de la locul de muncă, fie s-ar putea să recuperezi niște bani de care ai cam uitat. Te așteaptă momente fabuloase.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Ai șansa să dai marea lovitură. Cei de la muncă te apreciază mai mult ca oricând și poate beneficiezi de o promovare. Mai mult de atât, o oportunitate importantă ar putea sta ascunsă după colț. Nu pierde timpul și profită de fiecare ocazie, pentru că astrele sunt de partea ta.

Cal

Ești în stare de orice doar pentru a avea mai mult timp pentru tine. Conform zodiacului chinezesc, treci printr-o perioadă în care te lupți pentru ceea ce îți dorești cu adevărat. Iar dacă ești perseverent, chiar ai șansa să îți îndeplinești un mare vis.

ADVERTISEMENT

Oaie

O zi plină de conflicte în relația de cuplu și poate chiar și la muncă. Simți că nu mai ai energie și mai tot din jurul tău te enervează. Ai grijă însă cum reacționezi, pentru că mai devreme sau mai târziu poți ajunge să regreți.

Mistrețul își schimbă atitudinea

Maimuță

Conform zodiacului chinezesc, ziua de miercuri, 5 iulie, aduce rezolvarea unor probleme care te-au tot măcinat. În sfârșit vei afla acel adevăr important de care aveai nevoie pentru a merge mai departe.

Cocoș

Bazează-te pe instinct miercuri când vine vorba de alegeri și decizii. Au fost evenimente care te-au tot bulversat, astfel că ai ajuns în postura în care nu mai știi ce vrei. Amintește-ți de unde ai plecat și care a fost scopul tău.

Câine

În sfârșit poți spun că ești un om fericit. Lucrurile se așează mai bine ca oricând în viața ta. Ești înconjurat de oameni speciali, la muncă ești apreciat, iar partenerul tău este gata să ducă relația la nivelul următor.

Mistreț

Îți schimbi atitudinea față de cei din jurul tău, însă nimeni nu înțelege nimic. Mai bine îți comunici nemulțumirile și încerci să le rezolvi. Nu trebuie să îi rănești pe cei apropiați pentru ceea ce nu îți merge bine.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”