Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Tigrul are o zi de vis

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Marii înțelepți din Orient au anunțat ce se întâmplă cu fiecare dintre cei 12 nativi în prima zi a noului an.
31.12.2021 | 14:00
Zodiac chinezesc pentru sambata 1 ianuarie 2022 Tigrul are o zi de vis
Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Sursă foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Mai mulți nativi își vor petrece ziua în compania persoanelor dragi. Alții s-ar putea să fie luați prin surprindere de prieteni apropiați.

FANATIK îți spune ce se întâmplă în viața fiecărei zodii.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 1 ianuarie 2022. Tigrul are o zi de vis

Șobolan

Începi noul an în forță. Te simți foarte bine în pielea ta. Atenție în cazul în care decideți să plecați la drum.

ADVERTISEMENT

Bivol

Poate este cazul să calculezi câți bani mai ai pentru a nu avea probleme financiare în următoarele zile. Petreceți ziua în compania celor dragi și vă refaceți după Revelion.

Tigru

Se anunță o zi minunată. S-ar putea ca niște rude să vă viziteze. Primiți și o propunere interesantă și apare o șansă de a câștiga niște bani în plus.

ADVERTISEMENT

Iepure

O veste neașteptată s-ar putea să vă scoată din sărite. Este bine să nu vă enervați și să luați decizii pripite. Puteți rezolva lucrurile și mai târziu.

Dragon

Un eveniment neașteptat vă poate da planurile peste cap. Nu este exclus să fiți nevoiți să mergeți într-o vizită, chiar dacă vă doreați să stați acasă.

ADVERTISEMENT

Șarpe

S-ar putea să nu fiți într-o formă foarte bună și tot ce vă doriți este să vă odihniți. Partenerul de viață vă face o surpriză plăcută.

Cal

Pentru voi petrecerea nu s-a terminat. Fiți totuși puțin mai atenți când vine vorba de alimentație. Altfel, nu este exclus să aveți mici probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Capră/Oaie

Sunteți într-o dispoziție bună și îi molipsiți și pe cei din jur. S-ar putea să discutați cu parteneri sau colaboratori și să faceți planurile pentru începutul anului. Nu este exclus să câștigați sume importante de bani.

Maimuță

Ceva vă nemulțumește și s-ar putea să aveți o discuție mai aprinsă cu partenerul de viață. Încercați totuși să fiți calmi și să rezolvați neînțelegerile cât mai repede.

Cocoș

În cazul în care lucrați, nu vă faceți probleme pentru că va fi o zi foarte liniștită. Cei care sunt în concediu sunt sfătuiți să nu facă excese și să se odihnească cât mai mult.

Câine

Este posibil să primiți o invitație tentantă pe care nu ar strica să o acceptați. Nu este exclus să întâlniți o persoană deosebită și să începeți o relație.

Mistreț

Sunteți plini de energie și aveți tot felul de idei. Vă gândiți la tot felul de planuri și sunteți hotărâți să faceți o schimbare importantă în viața voastră.

ADVERTISEMENT