Life

Ce să nu faci în Anul Tigrului de Apă al zodiacului chinezesc. Trei nativi sunt avertizați

Potrivit zodiacului chinezesc, 2022 va fi Anul Tigrului de Apă. Astrele prezic provocări și trăiri inedite, iar multe lucruri trebuie ocolite. Trei zodii sunt avertizate asupra faptelor pe care să le evite.
30.12.2021 | 13:03
Ce sa nu faci in Anul Tigrului de Apa al zodiacului chinezesc Trei nativi sunt avertizati
Interdicții în Anul Tigrului de Apă pentru trei nativi. Sursa foto: Peakpx
ADVERTISEMENT

Anul Nou Chinezesc, spre deosebire de celelalte locuri din lume, începe pe 1 februarie 2022 și se încheie pe 21 ianuarie 2023.

Mulți chinezi sunt nerăbdători să intre în 2022, mai ales că va fi Anul Tigrului de Apă, ceea ce înseamnă multă prosperitate, belșug și voie bună.

ADVERTISEMENT

Anul Tigrului de Apă, unul prosper pentru zodii. Ce lucruri trebuie evitate de către trei zodii

Potrivit astrelor, în Anul Tigrului de Apă mulți nativi își vor atinge obiectivele, iar culorile care vor purta noroc și vor aduce mult belșug sunt: galben, roșu, verde, albastru, auriu.

Pentru atingera țintelor în Anul Tigrului de Apă este necesar a se respecta unele reguli, care odată încălcate ar putea duce la neîmplinirea visurilor. Trei zodii sunt atenționate de astrologi ce să nu facă pentru bunul curs al lucrurilor în 2022.

ADVERTISEMENT

Iepuri

Nativii care aparțin acestui semn zodiacl sunt născuți în anii: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, potrivit astrosens.ro.

Anul Tigrului de Apă va fi unul plin de schimbări pentru Iepuri. Încă de la începutul lui 2022 totul pare a fi strălucitor mai mult decât s-au așteptat.

ADVERTISEMENT

Iepurii vor avea parte de multe evoluții în plan profesional și personal. Ba chiar își vor dubla și câștigurile financiare. Pentru că lucrurile se vor îndrepta în direcția cea mai bună, mulți oameni le vor cere ajutorul.

Astrologii transmit să nu vă grăbiți să luați decizii pripite și să fiți prudenți în legătură cu promisiunile pe care le faceți atât celor dragi, cât și celor străini. Mulți și-ar dori ca balanța să se încline în favoarea lor și în defavoarea voastră. Așadar, atenție la ceea ce garantați!

ADVERTISEMENT

Maimuțele

Nativii care aparțin acestui semn zodiacal sunt născuți în anii: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016.

Anul Tigrului de Apă va fi unul extraordinar și pentru Maimuțe. La orice pas vor fi întâmpinate de noroc, iar multe fapte bune din trecut vor fi răsplătite pe măsură de către Univers.

Lucrurile pare că se vor așeza cum și-au dorit dintotdeauna, atât în plan profesional, cât și personal. Cu toate acestea, se vor mai ivi pe alocuri mici impedimente.

Astrologii vă avertizează să nu forțați anumite lucruri, chiar dacă vă doriți să le schimbați, duceți la bun sfârșit/îmbunătăți. Asta pentru că nu veți avea puterea necesară de a influența pe cineva sau modifica unele situații.

Șerpii, an mai puțin prosper în 2022

Șerpii sunt născuți în anii: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013. Spre deosebire de Iepure și Maimuță, Șerpii vor avea parte de o situație aparte, cu unele dificultăți. Multe dintre obiectivele propuse nu se vor îndeplini, ceea ce-i va încărca cu o stare de frustrare.

Nemulțumirile, durerile sufletești se vor amplifica mai ales atunci când anumite persoane, din partea cărora nu se așteptau, nu-și vor respecta promisiunile.

Șerpii vor avea mult de suferit în Anul Tigrului de Apă. Drept urmare, astrologii vă sfătuiesc să fiți atenți și în plan sentimental sau atunci când vă doriți să faceți o investiție. Ultima oară când Șerpii au avut obstacole în dragoste a fost în 2020.

Șerpii, dar și Maimuțele, nu sunt prieteni cu Tigrul. Drept urmare, un avertisment mai dur din partea astrologilor vine și pentru Maimuțe. Concret, să fie și acestea atente la cum vor acționa în plan sentimental, dar mai ales în cel financiar. Se știe despre Maimuțe că pun multe lucruri la suflet, de aceea trebuie să fie foarte precaute.

În concluzie, atenție la cum acționați în Anul Tigrului de Apă. În funcție de faptele voastre, totul va decurge așa cum v-ați dorit!

ADVERTISEMENT