Life

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 19 martie 2022. Nativul Iepure are nevoie de ajutorul unui prieten

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 19 martie 2022, anunță o zi plină de evenimente pentru unii nativi. Aflați ce previziuni au făcut pentru fiecare zodie marii înțelepți din Orient.
18.03.2022 | 15:05
Zodiac chinezesc pentru sambata 19 martie 2022 Nativul Iepure are nevoie de ajutorul unui prieten
Nativul Iepure are nevoie de ajutorul unui prieten. Sursă foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Unii nativi primesc ajutor nesperat din partea unor prieteni și reușesc să iasă dintr-o situație complicată. Pentru alții se anunță o zi de odihnă.

Zodiac chinezesc pentru sâmbătă, 19 martie 2022. Nativul Iepure are nevoie de ajutorul unui prieten

Șobolan

Alegeți-vă cu grijă persoanele alături de care doriți să începeți un nou proiect. Cât de curând o să vină și banii. Nu ar strica să faceți și economii.

ADVERTISEMENT

Bivol

S-ar putea să primiți o ofertă tentantă, dar angajatorul vrea să dați un răspuns cât mai curând. Discutați și cu partenerul de viață, poate sfaturile sale sunt de folos.

Tigru

Ați muncit mult în ultima perioadă așa că ar trebui să vă odihniți și să petreceți timpul alături de familie.

ADVERTISEMENT

Iepure

Aveți de rezolvat o chestiune pe care ați tot amânat-o, iar acum situația s-a cam complicat. Aveți nevoie de ajutorul unui prieten pentru a pune lucrurile la punct.

Dragon

Faceți unele cumpărături, poate achiziționați diferite lucruri pentru locuință în cazul în care doriți să faceți unele modificări, amenajări.

ADVERTISEMENT

Șarpe

Vă lipsește energia, așa că evitați activitățile fizice. S-ar putea să apară o oportunitate de a câștiga niște bani. Seara vin vești de la un prieten apropiat.

Cal

Pentru cei care sunt singuri se anunță o zi bună pentru întâlniri. Ați putea întâlni o persoană specială care să vă stârnească interesul și începeți o relație.

ADVERTISEMENT

Capră

Sunteți sfătuiți să vă implicați mai mult în treburile casnice. Seara poate ieșiți cu prietenii la un restaurant sau un film, mai ales că veți primi o sumă de bani.

Maimuță

Dacă doriți să începeți o afacere ar fi bine să faceți planurile și să vă gândiți serios în ce zonă vreți să vă dezvoltați.  Seara ați putea să-i faceți o surpriză frumoasă partenerului de viață.

Cocoș

Ar trebui să aveți mai multă grijă de sănătatea voastră. Faceți mai multă mișcare și fiți mai atenți la alimentele consumate. Odihniți-vă, pentru că săptămâna următoare se anunță dificilă.

Câine

Apar unele discuții aprinse în familie. Încercați să fiți mai toleranți. S-ar putea să vă întâlniți cu prieteni vechi.

Mistreț

Participați la diferite evenimente și veți fi în centrul atenției. O persoană vă va capta atenția. În cazul în care sunteți singuri este posibil să începeți o relație.

ADVERTISEMENT